Regnskapskontorer

Cordel-sertifiserte Regnskapskontorer har spesialisert seg på Cordel og bestått Cordel Norge sine krav for sertifisering. 

Våre anbefalte regnskapskontorer

Saga Entreprenør Regnskap

Saga Entreprenør Regnskap er et regnskapsbyrå som har spesialisert seg på Cordel, og fører regnskapet til håndverkere og entreprenører over hele landet. Vi kan alt om prosjektregnskap, «varer i arbeid», periodiseringer og mye mer. Vi brenner for faget vårt og jobber for at våre kunder skal bruke tid på sin kjernevirksomhet, og ikke på administrative oppgaver som regnskap, rapportering og lønn. Saga Entreprenør Regnskap er et Cordel-sertifisert Regnskapskontor, og samtlige ansatte fører regnskap for sine kunder i Cordel.

Besøk hjemmesiden

Vi, i Ringerike & Hadeland Regnskapsservice, har lang erfaring med Cordel og kjenner håndverker- og entreprenørbransjen godt. Vi er stolte av å være Cordel-sertifisert regnskapskontor. Vi leverer regnskapstjenester effektivt og har en nær relasjon til våre kunder – hver dag! Som kunde hos oss vil du føle deg trygg på vår spisskompetanse og regnskapsforståelse, samtidig som du vil merke vår omsorg for deg og din bedrift.

Besøk hjemmesiden

Account Group er et regnskapskontor med et særlig fokus på bygg og håndverksbransjen. Vi legger spesielt fokus på å tilpasse våre tjenester etter våre kunders ønsker og integrerer oss med deres systemer slik at løpende rapportering, enkelt som mulig kan presenteres på en smidig måte. Account Group er Cordel-sertifisert.

Besøk hjemmesiden

VVS Regnskap er et Cordel-sertifisert regnskapskontor for VVS-bransjen. De ansatte har lang erfaring fra bransjen, og elsker å forenkle og effektivisere hverdagen for små og store rørleggerbedrifter. Hos oss kan du få alt et sted. Integrasjoner, faktura distribusjon, alle type regnskapstjenester samt oppfølging av ubetalte fakturaer.

Besøk hjemmesiden

Bli et Cordel-sertifisert regnskapskontor

Sertifiser ditt regnskapskontor slik at vi sammen kan hjelpe våre kunder og gi de best mulig oppfølging.