Samarbeidspartnere

Cordel Norge samarbeider med en rekke kjeder, bransjeorganisasjoner og andre systemleverandører. Her finner du en oversikt over alle.

Organisasjoner

Cordel Norge har i flere tiår samarbeidet med bransjeorganisasjoner for å utvikle effektive og brukervennlige kalkulasjonsløsninger for de ulike bransjene.
Rørentreprenørene Norge

Cordel fremstår i dag som VVS-bransjens best tilpassede dataløsning. Programvaren er utviklet i tett samarbeid med større og mindre VVS-entreprenører samt Rørentreprenørene Norge.

VBL

Cordel er VBL sitt foretrukne system for medlemsbedriftene. Cordel Norge leverer et komplett datagrunnlag med lønnsgrunnlag, kalkulasjonspakker for bransjen og nødvendige register for anbudsberegning.

Malermesternes Landsforbund

Cordel Norge har i samarbeid med MLF tilpasset Cordel og kalkulasjonsløsningen for bransjen. Cordel leverer datagrunnlag med kalkulasjonspakker og nødvendige registre for rask og riktig kalkulasjon.

Kjeder

Cordel Norge samarbeider med mange kjeder i ulike bransjer, og har signert avtale for leveranse av Cordel med tilhørende varer og tjenester til kjedens medlemmer.
VVS Norge
Comfort
Bademiljø
VB
VVS Eksperten
VVS Fagmann
Rørkjøp
HG Gruppen
Elscoop Group
Baderingen
Flow Group
Sikringen
Norsk Rørallianse

Integrasjonspartnere

Cordel Norge har et utvalg integrasjonspartnere. Våre partnere har smarte og brukervennlige integrasjoner mot ulike Cordel løsninger.
Automile

Cordel samarbeider med Automile for formidling av kjørebok. Cordel UTE (app-versjonen) har en integrasjon mot Automile for henting av data.

Boligmappa

Cordel har en sømløs integrasjon med Boligmappa som gjør det enkelt å sende over nødvendig dokumentasjon.

Cordel tilbyr integrasjon mot Scrive eSign-tjenesten til brukere på Cordel-plattformen for elektronisk signering av dokumenter i Cordel. Les mer

Vipps

Cordel tilbyr Vipps eFaktura. Vipps eFaktura er en enkel og fin måte å fakturere privatmarkedet på. La kundene dine betale faktura når og hvor de vil.

VB Smart

VBSmart er VB sitt eget dokumentasjonssystem for medlemmer. Cordel er markedets eneste system som er integrert med VBSmart.

Compello

Compello leverer aksesspunkt for integrasjon mot Cordel fakturamottak (EHF) og utgående fakturering via EHF og Vipps.

Cordel har en helintegrert løsning med automatisert oppfølging og innkreving av ikke betalte fakturaer sammen med Hokas Credit Management.

Lindorff

Integrasjon mot Lindorff for effektiv purring og inkasso.

Kreditor

Integrasjon mot Kreditorforeningen for effektiv purring og inkasso.

eye-share

Integrasjon mot fakturahåndteringssystemet Eye-share.

Credicare

Integrasjon mot Credicare for effektiv purring og inkasso.

Huldt og Lillevik Lønn

Cordel og Huldt & Lillevik lønn er integrert slik at man overfører lønnsgrunnlag fra Cordel til lønn og deretter returneres regnskapsbilaget elektronisk.