Samarbeidspartnere

Cordel Norge samarbeider med en rekke kjeder, bransjeorganisasjoner og andre systemleverandører. Her finner du en oversikt over alle.

Organisasjoner

Cordel Norge har i flere tiår samarbeidet med bransjeorganisasjoner for å utvikle effektive og brukervennlige kalkulasjonsløsninger for de ulike bransjene.
Rørentreprenørene Norge

Cordel fremstår i dag som VVS-bransjens best tilpassede dataløsning. Programvaren er utviklet i tett samarbeid med større og mindre VVS-entreprenører samt Rørentreprenørene Norge.

VBL

Cordel er VBL sitt foretrukne system for medlemsbedriftene. Cordel Norge leverer et komplett datagrunnlag med lønnsgrunnlag, kalkulasjonspakker for bransjen og nødvendige register for anbudsberegning.

Malermesternes Landsforbund

Cordel Norge har i samarbeid med MLF tilpasset Cordel og kalkulasjonsløsningen for bransjen. Cordel leverer datagrunnlag med kalkulasjonspakker og nødvendige registre for rask og riktig kalkulasjon.

Kjeder

Cordel Norge samarbeider med mange kjeder i ulike bransjer, og har signert avtale for leveranse av Cordel med tilhørende varer og tjenester til kjedens medlemmer.
VVS Norge
Comfort
Bademiljø
VB
VVS Eksperten
VVS Fagmann
Rørkjøp
HG Gruppen
Elscoop Group
Baderingen
Flow Group
Sikringen

Regnskapskontorer

Cordel-sertifiserte Regnskapskontorer har spesialisert seg på Cordel og bestått Cordel Norge sine krav for sertifisering. Her finner du en oversikt over våre anbefalte regnskapskontorer:
Saga Entreprenør Regnskap

Saga Entreprenør Regnskap er et regnskapsbyrå som har spesialisert seg på Cordel, og fører regnskapet til håndverkere og entreprenører over hele landet. Vi kan alt om prosjektregnskap, «varer i arbeid», periodiseringer og mye mer. Vi brenner for faget vårt og jobber for at våre kunder skal bruke tid på sin kjernevirksomhet, og ikke på administrative oppgaver som regnskap, rapportering og lønn. Saga Entreprenør Regnskap er et Cordel-sertifisert Regnskapskontor, og samtlige ansatte fører regnskap for sine kunder i Cordel.

Vi, i Ringerike & Hadeland Regnskapsservice, har lang erfaring med Cordel og kjenner håndverker- og entreprenørbransjen godt. Vi er stolte av å være Cordel-sertifisert regnskapskontor. Vi leverer regnskapstjenester effektivt og har en nær relasjon til våre kunder – hver dag! Som kunde hos oss vil du føle deg trygg på vår spisskompetanse og regnskapsforståelse, samtidig som du vil merke vår omsorg for deg og din bedrift.

Account Group er et regnskapskontor med et særlig fokus på bygg og håndverksbransjen. Vi legger spesielt fokus på å tilpasse våre tjenester etter våre kunders ønsker og integrerer oss med deres systemer slik at løpende rapportering, enkelt som mulig kan presenteres på en smidig måte. Account Group er Cordel-sertifisert.

VVS Regnskap er et Cordel-sertifisert regnskapskontor for VVS-bransjen. De ansatte har lang erfaring fra bransjen, og elsker å forenkle og effektivisere hverdagen for små og store rørleggerbedrifter. Hos oss kan du få alt et sted. Integrasjoner, faktura distribusjon, alle type regnskapstjenester samt oppfølging av ubetalte fakturaer.

Integrasjonspartnere

Cordel Norge har et utvalg integrasjonspartnere. Våre partnere har smarte og brukervennlige integrasjoner mot ulike Cordel løsninger.
Automile

Cordel samarbeider med Automile for formidling av kjørebok. Cordel UTE (app-versjonen) har en integrasjon mot Automile for henting av data.

Boligmappa

Cordel har en sømløs integrasjon med Boligmappa som gjør det enkelt å sende over nødvendig dokumentasjon.

Vipps

Cordel tilbyr Vipps eFaktura. Vipps eFaktura er en enkel og fin måte å fakturere privatmarkedet på. La kundene dine betale faktura når og hvor de vil. Les mer

Cordel samarbeider med Abax for formidling av kjørebok. Cordel UTE har en integrasjon mot Abax for henting av data. Les mer

Sammen med Kvalitetskontroll har vi laget en integrasjon som forenklere arbeidet med prosjekter. Les mer

Cordel har en filbasert integrasjon med 24SevenOffice for enkel og automatisert kjøring av lønn. Les mer

Dextro er VB og VVS Norge sitt dokumentasjonssystem for medlemmer. Cordel er markedets eneste system som er integrert med Dextro.

Compello leverer aksesspunkt for integrasjon mot Cordel fakturamottak (EHF) og utgående fakturering via EHF og Vipps.

Cordel har en brukervennlig integrasjon med Axactor som gir deg fakturaoppfølging og inkasso. Dette gir deg mulighet for automatiserte purre- og inkassoløsninger, tilpasset ditt behov. Axactor hjelper deg å få betalt!

Cordel har en helintegrert løsning med automatisert oppfølging og innkreving av ikke betalte fakturaer sammen med Hokas Credit Management.

Kreditor

Cordel har en integrasjon mot Kreditorforeningen for effektiv purring og inkasso.

Cordel har via iizy en integrert løsning med Finexa for innovativ og bransjetilpasset purre og inkassotjenester, spesielt tilpasset for håndverksbransjen.

Cordel tilbyr integrasjon mot Scrive eSign-tjenesten til brukere på Cordel-plattformen for elektronisk signering av dokumenter i Cordel. Les mer