Cordel Elektrokalk skal bidra til at Sikringen oppnår treffsikre kalkyler

Cordel - Sikringen

Cordel Norge, som er en del av SmartCraft konsernet, har signert en ny avtale med Sikringen, en landsdekkende elektrikerkjede med 2500 elektromontører fordelt på 160 medlemsbedrifter. Avtalen gjør Cordel Elektrokalk til Sikringens foretrukne verktøy for kalkulasjon og tilbud. Målet er at Cordel Elektrokalk skal gjøre medlemmene enda mer konkurransedyktige og lønnsomme.

Avtalen kommer som en følge av et ønske fra medlemsbedriftene om et felles verktøy for kalkulasjon. Sikringen tok dette ønsket seriøst og begynte å utforske markedet etter det riktige verktøyet. Da Cordel kom på banen var valget enkelt.

– Medlemmene våre har etterspurt et felles kalkyleverktøy for Sikringen, som håndterer både mindre jobber for privatmarkedet og større anbud. Cordel har alle de funksjonene vi har lett etter, sier daglig leder i Sikringen Roger Withbro.

Sikringen ble etablert av elektrogrossisten Solar i 1998 og er en del av Solar sitt partnerprogram. Med fokus på miljø og bærekraft skal Solar bidra med innhold i Cordel sitt register for varer og pakker, slik at hvert enkelt medlem alltid kalkulerer med korrekte priser og informasjon i henhold til sine avtaler.

– Vi i Sikringen har fokus på lønnsomhet for våre medlemmer, og ønsker å tilby digitale hjelpemidler som kan gi medlemmene fortrinn i konkurranse med andre aktører. En presis kalkyle i forkant av prosjekter, vil gi et godt grunnlag for korrekt prising til kunde. Cordel Elektrokalk vil være et viktig planleggingsverktøy for medlemmene våre når jobben skal utføres, uttaler salgskoordinator Espen Hauge i Sikringen.

Vi er stolte over at en så stor seriøs aktør i elektromarkedet som Sikringen har valgt Cordel som sitt kalkulasjonsverktøy. I tider med økende priser og lavere marginer, er det godt å se at Sikringen tar lønnsomheten til sine medlemmer på alvor. Vi tror de raskt vil dra nytte av systemet og oppleve forbedrede prosesser internt, forteller Gustav Line, konsernsjef i SmartCraft.

Om Sikringen

Sikringen er en landsdekkende elektrikerkjede med over 160 medlemsbedrifter og 2500 elektromontører rundt i hele landet, fra små elektroinstallatører til store elektroentreprenører. Sikringen er eid av danske Solar og har fokus på miljø og de grønne skiftet.

For mer informasjon kontakt:

Gustav Line, konsernsjef i SmartCraft ASA
Telefon: 95 26 71 04
Epost: gustav.line@smartcraft.no

Relaterte artikler