image that covers the whole hero

Våre kunder

For oss i Cordel handler det om å gi kundene våre mer kontroll i hverdagen. Vi brenner for å hjelpe håndverkere med å spare tid og øke effektiviteten i bedriften ved hjelp av digitale verktøy til det administrative arbeidet. Vi gjør det vi kan for at du og dine ansatte kan få mer tid til å gjøre det som er viktig og betyr noe!

Balanse mellom jobb og fritid er viktig, og med mer kontroll på arbeidsflyten får du plutselig en mer effektiv hverdag. Du kan dra fra jobb med god samvittighet og spise middag med familien, hente i barnehage eller skole og generelt føle på mindre stress i hverdagen.

Effektivitet, pålitelighet og støtte er avgjørende for våre kunders suksessen med vårt fagsystem.  Vi er med kundene på jobb hver dag enten det er på en byggeplass, på befaring eller på kontoret og det viktigste vi gjør er å bidra til at våre kunder kan levere sitt beste arbeid til sine kunder.

Portrett Daniel i Lysglimt Elektro

Enkelt å få oversikt

Daniel Hagen, saksbehandler

Lysglimt Elektro

For meg som prosjektleder er det avgjørende å ha kontroll på prosjektene og det er veldig enkelt å få oversikt i Cordel. Vi har opplevd enorm vekst etter at vi gikk i gang med Cordel.

Les mer

Tilbyr full pakke

Markus Nilsen, daglig leder

Eltro VVS

Vi valgte Cordel som fagsystem basert på tidligere erfaringer og det man har hørt av andre i bransjen. Slik jeg ser det tilbyr Cordel «full pakke». I Cordel har vi tilbud- og kalkulasjonsmodul, autofakt, prosjektstyring og Cordel UTE (feltsystem) – det er fantastisk! Det er et komplett system og sammenlignet med systemer jeg har brukt tidligere får jeg mye bedre oversikt og kontroll!

Les mer

Jobber mer effektivt med Cordel

Markus Nilsen, daglig leder

Mathisen Maskinentrepenør AS

Frem til 2016 regnet vi tilbud til våre kunder i Word. Tidligere har vi brukt forskjellige systemer, men savnet etter ett komplett system for hele verdikjeden ble stadig større. Etter vi ble flere ansatte ute i felt ble det også etter hvert behov for en ansatt til inne på kontoret. Jeg hadde bestemt meg for at et ordentlig system måtte på plass før jeg kunne ansette flere. Flere anbefalte Cordel og overgangen ble enkel og problemfri.

Les mer

Nysgjerrig på hvordan vi sammen kan spare tid?

Book en gratis demo i dag! Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.