image that covers the whole hero

Lær om funksjonene i Cordel-familien

Uansett om du har behov for å kalkulere tilbud, administrere prosjekter, føre timer eller sikre presis fakturering, har Cordel de nødvendige funksjonene som hjelper deg med å optimalisere og strømlinjeforme din arbeidsprosess. Utforsk våre funksjoner og oppdag hvordan Cordel kan være din ultimate partner innen håndverksfaget.

Funksjonen er inkludert i:

Henvendelser

Samle alle notater og informasjon om kunden på ett sted. Resultatet blir et ryddig kunderegister og full kontroll på mulig nye oppdrag – samt tilgjengelig og oppdatert kundeinformasjon for alle ansatte.

Kalkulasjon og tilbud

Disse funksjonene gir deg muligheten til å styre dine salgs- og kundeprosesser – fra en enkel henvendelse til et ferdig sendt tilbud. Oppnå en bedre lønnsomhet ved å basere dine tilbud på gode kalkulasjoner.

Anbudskalkulasjon

Tilleggsprodukt

En solid støtte for deg som ønsker å ha oversikt og kontroll når du utformer tilbud til dine prosjekter. Spar mye tid ved å bruke ferdige kalkulasjonspakker i Cordel Anbudskalkulasjon – som automatisk legger til materiell bruk og arbeidskostnader.

Ordre

Her får du samlet all informasjon om prosjektet eller jobben på ett sted. Dette gir deg full oversikt på hvordan du ligger an underveis i prosjektet – og viser hvor lønnsom leveransen var når oppdraget er ferdig levert.

Prosjektstyring

Dette er et prosjektstyringsverktøy utviklet for håndverksbransjen. Få bedre oversikt over prosjektøkonomien gjennom live status på ordre, lønnsomhet, kostnadskontroll og forventet forbruk.

Personalplanlegger

Gir deg god kontroll over bemanningen for alle ordrer og prosjekter. Bemanningsplanene du setter i Cordel vises øyeblikkelig i den enkelte ansattes Cordel-app.

Bestilling og innkjøp

Tar oppgaven med å samle alle bestillingene du har gjort på en ordre ett sted – og gir deg raskt en oppdatering på grossisters varestatus og priser.

Inngående faktura

Med Cordel kan du alltid se et oppdatert kostnadsbilde for hvert ordrenummer. Systemet kan motta fakturaer direkte fra grossister, og du kan enkelt sette kostnadene til rett prosjekt eller ordre.

Timeregistrering

I Cordel fører de ansatte selv timer i appen – med få tastetrykk. Du kan legge inn hvilke priser som skal følge timeregistreringen for din bedrift.

Materiellregistrering

Bidrar til en raskere og kortere faktureringsprosess på ferdige servicejobber. Med hele ordreboka «i lomma» registrerer den ansatte selv alt forbruk direkte på ordren.

Dokumentasjon

Oppnå bedre kundeforhold med god dokumentasjon. Et godt dokumentert prosjekt gjør kundene dine tryggere på at jobben du har utført er gjort riktig – også gjennom signerte tilleggsordrer for endringer på oppdraget.

Utgående faktura

Med Cordel kan du fakturere alle jobbene dine elektronisk – samtidig som du er trygg på at alle detaljer er riktige og oppdatert. Faktura henter automatisk informasjon fra Cordel om medgått arbeidstid og materiell på prosjektet.

Lager

Gir deg god kontroll på hele prosessen fra lagerbeholdning og varetelling til bestilling og innkjøp. Du bestemmer hva et lager i din bedrift er – arbeidsbil, hovedlager eller butikklager.

Jeg vil vite mer om Cordel!

Bestill gratis demo

Vi har bedre oversikt, og jobber mye mer effektivt med Cordel

Øystein Mathisen

Eier og daglig leder, Mathisen AS

– Fordelen med Cordel er at man har samlet alt på ett sted. Man slipper å forholde seg til forskjellige systemer, tenke på oppdateringer og vi sparer også mye tid på å slippe å eksportere og importere data. Det var jo alltid når det ikke passet at noe ikke gikk som det skulle.

Tilleggsprogrammer som virker sømløst med Cordel

Cordel Butikk

Gi dine kunder rask og god ekspedering med vår butikkløsning. Finn enkelt frem til både priser og vareinformasjon, slik at du kan sette opp tilbud til kunden og håndtere prisoppdateringer og kampanjer på en effektiv måte.

kr 590,- per bruker / mnd

Cordel Butikk
Cordel Regnskap

Få full kontroll over bedriftens økonomi med automatiske føringer av inntekt og kostnader mot riktige kontoer i regnskapet. Spor førte timer og materialforbruk på prosjekt, og send lønnsgrunnlag over til lønnssystem.

kr 1290,- per bruker / mnd

Cordel Regnskap
Håndterminal

Håndtér logistikk og lagerstyring effektivt. Håndterminalen gir deg friheten til å være produktiv og tilkoblet i bevegelse, forenkler arbeidsflyten din og gir deg kontroll over dine forretningsprosesser.

kr 240,- per bruker / mnd

Håndterminal

Nyttige tillegg

Eksport til lønn

Forenkling av lønnskjøringen med sømløs overføring av informasjon fra Cordel til ditt lønnssystem. Automatiseringen sparer tid, reduserer feil og sikrer nøyaktige utbetalinger. Optimaliser din lønnsprosess og frigjør tid til andre viktige oppgaver, samtidig som du sikrer fornøyde ansatte.

kr 300,- per Cordel / mnd

Eksport til lønn
Eksport til regnskap

Enklere økonomisk rapportering med sømløs overføring av din økonomisk informasjon fra Cordel til ditt regnskapsprogram. Med denne funksjonen sparer du tid og får nøyaktige data overført, som er essensielt for å drive en sunn forretning.

kr 300,- per Cordel / mnd

Eksport til regnskap
Pakkseddel

Filer som inneholder kvittering og varenummer på varer som er kjøpt fra grossist. Med pakkseddel i Cordel UTE kan du se hvilke varer og annet materiell du har kjøpt, til ulike ordre og prosjekter minutter etter du har handlet hos din grossist. Dette gjør at du raskt kan legge inn de ulike varene på aktuell ordre mens du er ute på farten.

kr 330,- per Cordel / mnd

Pakkseddel
Datavarehus

Hent ut alle dine data og lagre de i Cordels skybaserte datavarehus. Når du lagrer dine data i datavarehuset, får du mulighet til å koble på et tredjepartssystem for analytisk behandling og oversikt.

kr 590,- per Cordel / mnd

Datavarehus

Nysgjerrig på hvordan vi sammen kan spare tid?

Book en gratis demo i dag! Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt