image that covers the whole hero

Er du vår neste lagspiller?

I Cordel har vi tro på samarbeid, et godt fellesskap og gjensidig støtte. Hos oss vil du jobbe med dyktige kollegaer som hele tiden er opptatt av å levere høy kvalitet og skape verdi for kundene våre. Vårt fokus er å kunne tilby våre ansatte muligheten til faglig og personlig utvikling ved hjelp av ansatte som spiller på lag og lærer av hverandre.

Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter og en trivelig arbeidsplass på kontorene i Oslo, Hønefoss og Ålesund. Hos oss er det rom for å stille spørsmål, gjøre feil og vi er alltid åpne for nye ider og perspektiver. Kontoret er fylt med mye latter, godt humør og stå-på-vilje. Her er det høyt under taket og vi ønsker alltid flere gode kollegaer med på laget!

Bli med på laget og vær en del av vår spennende reise hvor vi sammen vil skape suksess! Vi gleder oss til å høre fra deg og ser frem til å se din søknad i vår innboks.

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte folk. Bli med på reisen i et spennende arbeidsmiljø som ønsker å ligge i forkant ved å tilby håndverkere digitale løsninger som automatiser og effektiviserer de manuelle arbeidsprosessene.

Finner du ingen stillinger som passer akkuratt deg? Vi tar gjerne i mot en åpen søknad, og gleder oss til å høre fra deg!  Åpen søknad kan sendes til firmapost@cordel.no og merkes med «Åpen søknad».

Salgskonsulent Elektro

Er du en engasjert selger som brenner for faget, og liker å bygge gode relasjoner? Vil du bli en del av vårt salgsteam som har fokus på å ha det gøy på jobb samt å motivere hverandre til å oppnå nye og høyere mål?

Les mer og søk her
Senior frontendutvikler

Er du klar for å forme fremtiden for elektrikere over hele verden? Som Senior Front-End Utvikler hos Cordel får du en nøkkelrolle i vårt produktteam, hvor du vil være med på å videreutvikle og utvide SmartCraft Electro – vår fremste SaaS-løsning for elektrikere.

 

Les mer og søk her