Integrasjonspartnere

Våre partnere har smarte og brukervennlige integrasjoner mot ulike Cordel løsninger, slik at du kan spare tid og penger!
 

Integrasjoner

Med direkte tilkobling til DNB kan du godkjenne og betale fakturaer direkte fra Cordel. Alt vil skje automatisk – ingen filoverføring nødvendig.

Automile

Cordel Norge samarbeider med Automile for formidling av kjørebok. Cordel UTE har en integrasjon mot Automile for henting av data.

Cordel Norge samarbeider med Abax for formidling av kjørebok. Cordel UTE har en integrasjon mot Abax for henting av data.

Boligmappa

Cordel har en sømløs integrasjon med Boligmappa som gjør det enkelt å sende over nødvendig dokumentasjon.

Compello logo

Cordel tilbyr eFaktura Privat i samarbeid med Compello. eFaktura Privat er en enkel og fin måte å fakturere privatmarkedet på. La kundene dine betale faktura når og hvor de vil.

Cordel tilbyr integrasjon med Scrive eSign-tjenesten til brukere på Cordel-plattformen for elektronisk signering av dokumenter i Cordel.

iizy leverer integrasjonstjenester for Cordel. Om du ønsker filoverføring fra Cordel til et annet regnskapssystem, eller vil integrere deg med en purre/inkasso leverandør så kan iizy sette opp dette for din bedrift. Enkelt, raskt og effektivt for deg og regnskapsfører.

Cordel har i samarbeid  med Kvalitetskontroll laget en integrasjon som forenkler arbeidet med ordre- og prosjektdokumentasjon.

Den filbaserte integrasjonen mellom Cordel og 24SevenOffice passer for deg som ønsker effektiv lønnskjøring og automatisering av prosesser.

Compello logo

Cordel er integrert med Compello process, perfekt for deg som håndterer store mengder faktura hver måned og ønsker å automatisere håndteringen. Compello leverer også aksesspunkt for integrasjon mot Cordel fakturamottak (EHF) og utgående fakturering via EHF og Vipps.

Dextro er VB og VVS Norge sitt dokumentasjonssystem for medlemmer. Cordel er markedets eneste system som er integrert med Dextro.

Cordel har en brukervennlig integrasjon med Axactor som gir deg fakturaoppfølging og inkasso. Dette gir deg mulighet for automatiserte purre- og inkassoløsninger, tilpasset ditt behov. Axactor hjelper deg å få betalt!

Cordel har en helintegrert løsning med automatisert oppfølging og innkreving av ikke betalte fakturaer sammen med Equity.

Cordel har via iizy en integrert løsning med Finexa for innovativ og bransjetilpasset purre og inkassotjenester, spesielt tilpasset for håndverksbransjen.

Kreditorforeningen logo

Cordel har en helintegrert løsning med oppfølging og innkreving av ikke betalte fakturaer sammen med Kreditorforeningen. Løsninger støtter direkte overgang til Kreditorforeningen sin kundeportal via Cordel.