«Cordel gir den beste flyten fra tilbud til faktura»

Dag Nåmo Rønning, daglig leder i ADR Elektro

– Jeg har brukt Cordel i mange år og sett utviklingen av systemet. På veien har jeg vært innom andre systemer, men totalt sett er det Cordel som har fungert best.

Dag Nåmo Rønning, ADR Elektro

Dag Nåmo Rønning, ADR Elektro

Dag har lang erfaring i elektrobransjen. Bedriften ADR Elektro ble etablert i 2010, da var de fire mann. I dag er de 11 ansatte og har akkurat flyttet til nye lokaler. Det var ingen tvil ved oppstart at det var fagsystemet Cordel de skulle benytte.

– Som daglig leder er det den totale flyten fra tilbud til faktura jeg synes er det beste med Cordel. Du har Boligmappa integrert, FDV og tilbud kan sendes ut raskt og enkelt og man har en egen app for timeregistrering og dokumentasjon for de som jobber ute i feltet. Man får en god flyt i alle oppgaver og Cordel gir meg oversikten jeg trenger.

Hverdagen blir enklere

ADR Elektro er en solid elektroentreprenør som tar oppdrag for både næringskunder og privatkunder i Oslo og omegn. De har også spesialisert seg på smarthus. Nylig leverte de et stort anlegg til House of Builders. Dag forteller at ADR Elektro ønsker å være fremtidsrettet og en 100% digital bedrift – ingen papirer.

ADR Elektro, House of builders

House of Builders

– Vi har alt samlet i Cordel, også regnskap. Med Cordel har jeg mulighet til å jobbe hvor jeg vil, når jeg vil og allikevel ha god oversikt. Det gjør hverdagen mye enklere! En stor fordel med Cordel er at man kan skreddersy hvem i bedriften som skal ha tilgang til hva, og styre hva slags informasjon de ulike ansatte skal ha innsyn i.

God planlegging og dokumentasjon er viktig, og Cordel UTE gjør det enkelt for ansatte å registrere timer, fylle ut sjekklister og ta bilder.

– Med alt samlet i et system blir det enkelt å sjekke blant annet timeregistreringer, slikt sparer man mye tid på. Den nye appen gjør ting enklere og fungerer bra. Nå ønsker vi å ta i bruk personalplanleggeren i enda større grad for å effektivisere arbeidshverdagen ytterligere.

ADR Elektro er en solid elektroentreprenør som tar oppdrag for både næringskunder og privatkunder i Oslo og omegn.

Dag Nåmo Rønning, daglig leder
Ole Deviksvei 44, 3 etg. 0678 Oslo
adrelektro.no

Relaterte artikler