Ny sammarbeidsavtale mellom Automile og Cordel Norge

Cordel har inngått samarbeid med Automile

Cordel leverer programvare for innsamling av data til håndverkere. Registrering av tid brukt på veien, kilometer og bompasseringer er viktige kostnader å få med seg inn i systemet.15. mars ble det inngått samarbeid mellom Automile og Cordel Norge, og systemet blir komplementert med stor nytteverdi for våre kunder.

Automile tilbyr elektronisk kjørebok, flåtestyring og utstyrskontroll til alle typer av bedrifter. De betjener kunder i alle størrelser på tvers av bransjer i Europa og USA.

 «Automile er utrolig fornøyd med å ha fått på plass et samarbeid med Cordel Norge, det at vi nå kan gå ut i markedet sammen med systemet Cordel er utrolig spennende. Dette har en stor verdi for oss når vi skal vokse med stor fart i Norge», sier Vice VD Nordic Thomas Hallin i Automile.

Cordel har inngått samarbeid med Automile

Vice VD Nordic Thomas Hallin i Automile og Salgsdirektør Bjørn Kristian Bentzen i Cordel Norge.

Cordel Norge er bransjespesialist og tilbyr løsninger som er laget av håndverkere for håndverkere.

 «Det å få på plass en strategisk partner vedrørende kjørebok har lenge vært noe vi har søkt i Cordel Norge. Nå kan vi med Cordel tilby våre kunder en verdiøkende tjeneste som har vært etterspurt i lang tid. Det er også viktig for oss at vi fant en nordisk aktør som gjenspeiler våre egne ambisjoner.», sier Salgsdirektør Bjørn Kristian Bentzen i Cordel Norge.

For spørsmål eller mer informasjon, ta kontakt med:
Bjørn Kristian Bentzen, Salgsdirektør i Cordel Norge AS
Telefon: 468 03 633
E-post: bjorn.kristian.bentzen@cordel.no

Fakta om Automile AS:
Automile AS tilbyr en smart enhet som enkelt kan kobles til et kjøretøy og administreres i løpet av få sekunder gjennom innovative mobil- og webapplikasjoner. De betjener kunder i alle størrelser på tvers av bransjer i Europa og USA. Automile AS har hovedkontor i Palo Alto, California og avdelingskontor i Stockholm.

Automile har i dag globalt over 100 000 brukere fordelt på flere enn 25 000 bedrifter og vokser sterkt på norske markedet.

Fakta om Cordel Norge:
Cordel Norge AS har som forretningsidé å støtte håndverksbedrifter med å automatisere manuelle prosesser. Selskapet har 48 ansatte. Hovedkontor i Ålesund. Avdelingskontorer i Oslo, Hønefoss, Trondheim og Bergen. Cordel Norge AS er datterselskap i Cordel Norden AS.

Omsetning/EBITDA 2017 (NOK): 74m / 27m
1500 kunder / 10.000 brukere

Relaterte artikler