Cordel og Kvalitetskontroll forenkler prosjektdokumentasjon og automatiserer prosesser

Bruker du Cordel som kalkulasjon- og prosjektstyringssystem og Kvalitetskontroll som kvalitetssystem? Da kan du bare begynne å glede deg over en enda enklere hverdag fremover. Første del av integrasjonen med Kvalitetskontroll er nå her!

I fjor så ble Kvalitetskontroll med som ett av våre søsterselskap i SmartCraft-familien, og sammen etter dette har vi brukt tiden godt. I god dialog med felles kunder har vi jobbet for å finne riktig løsninger og funksjoner som vil forenkle arbeidshverdagen. Det er med stor glede vi nå lanserer første del av det vi har jobbet med, en kobling mellom systemene som gjør det mulig å arbeide mer effektiv med dine prosjekter.

Hva blir enklere?

Du kan sende ordre- og anleggsinformasjon fra Cordel til Kvalitetskontroll ved hjelp av ett tastetrykk. Når informasjonen er synkronisert vil du finne prosjektet i Kvalitetskontroll. Dette gjør det enkelt å holde begge systemer oppdatert til enhver tid og du slipper dobbeltføring. Slik at du kan forenkle arbeidet med prosjektdokumentasjonen.

«Helt enestående!
Allerede nå sparer vi mye tid i forhold til før den lille knappen var til stede.»

Thomas Paulsen, Lie Blikk

Dette er bare begynnelsen. Våre piloter og kunder viser stort engasjement og flere funksjoner for en smidig integrasjon vil komme.

– Med integrasjonen med Kvalitetskontroll slipper du dobbeltarbeid. Med korrekt informasjon i begge systemer sikrer du et godt utgangspunkt for å jobbe videre med KS, avvik og andre elementer du bruker Kvalitetskontroll til. Integrasjonen vil utvikles videre i tiden fremover, og i nær fremtid vil du kunne glede deg til å motta sjekklistene fra Kvalitetskontroll ferdig utfylt og generert til PDF rett i dokumentfanen på ordren i Cordel, sier Mats Felix Walschaerts, Product Manager i Cordel Norge.

Kom i gang med integrasjonen i dag – les mer og bestill her.

En smidigere arbeidshverdag

Det stilles større og større krav til dokumentasjon og interne rutiner, men også lønnsomhet. Gode digitale løsninger vil være viktig for å kunne drive på en god måte. Integrasjonen åpner opp for nye muligheter for å effektivisere arbeidshverdagen og funksjonalitet som dekker hele spekteret for å gjennomføre prosjekter på en god måte.

Det at begge selskaper er en del av SmartCraft-gruppen gir oss ikke bare fordeler i teknisk form av en systemintegrasjon, men også større faglig tyngde. Sammen skal vi jobbe inn i fremtiden for å bistå bedrifter i håndverksbransjen til å digitalisere og automatisere prosesser ytterligere.

Relaterte artikler