Cordel Roadshow – Vi legger ut på turné!

Etter lange tider med kun digital kundekontakt ønsker vi nå å komme oss ut å møte deg som er kunde, partner eller bare er nysgjerrig på Cordel.

I samarbeid med Brødrene Dahl legger vi ut på turné i perioden 20. april til 12. mai, hvor vi vil besøke 13 av Brødrene Dahls servicesentre. Turen starter i Hønefoss og avsluttes i Bergen.

Vi stiller med god faglig kompetanse og står klare for å gi deg våre beste tips til blant annet effektiv arbeidsflyt, kvalitetssikring av kalkyler og god bruk av Cordel og Cordel UTE.

Vil du vite mer om mulighetene for utveksling av tilbud og enkelheten med prisoppdatering fra Brødrene Dahl i Cordel? Eller har spørsmål rundt ny avhendingslov og hvordan dette påvirker deg som håndverker? Kom innom oss, vi svarer gjerne på dine spørsmål eller gir deg en demonstrasjon.

Vi har fylt opp vår Cordel-bil med fine folk, våre nyeste løsninger, masse giveaways og god mat. Du kan forvente god stemning, bra faglig kompetanse og morsomme konkurranser. Her vil det mulighet for å vinne flotte premier.

Vi gleder oss til å møte kunder og partnere og håper vi ser akkurat deg! ????

Oversikt over steder Cordel Roadshow besøker:

Hønefoss: Onsdag 20. april
Oslo, Bryn: Mandag 25. april og tirsdag 26. april
Ski: Onsdag 27. april
Drammen: Torsdag 28. april
Tønsberg: Mandag 2. mai
Larvik: Tirsdag 3. mai
Skien: Onsdag 4. mai
Arendal: Torsdag 5. mai
Kristiansand, Vige: Mandag 9. mai
Stavanger: Tirsdag 10. mai
Haugesund: Onsdag 11. mai
Bergen: Torsdag 12. mai

Les alt om vårens Roadshow og få oppdateringer her: Cordel Roadshow

Cordel – Fagsystemet for den seriøse rørlegger

Vi ønsker å bidra med å digitalisere håndverkeren med gode digitale løsninger som gjør arbeidshverdagen enklere, samt at du får god kontroll på gjennomføring av prosjekter og bedre kontroll på økonomien.

Les mer om hva Cordel kan hjelpe deg med her.

Relaterte artikler