Sjekklister i Cordel

Cordel tipser: Sjekklister

Ved å bruke sjekklister i Cordel legger man til rette for god og effektiv kvalitetssikring av arbeidene som blir gjort og sparer tid på etterarbeid. Man får også bedre kontroll over KS-arbeidet og dokumentasjonen blir grundig og nøyaktig. Med vårt feltsystems Cordel UTE er det enkelt å fylle ut sjekklister og laste opp bilder.

Kjekt å vite:

  • Som prosjektleder har man mulighet til å legge inn sjekklister på ordren som er ønskelig at montør skal fylle ut. Man får da ikke avsluttet ordren uten at sjekklistene er lagt til ferdigstilt.
  • I Cordel kan man i ordremetode legge til sjekklister man ønsker at automatisk skal legges til på ordren.
  • Ønskede sjekklister kan også enkelt legges ved faktura eller sendes rett til boligmappa.

I Cordel har man mulighet til å lage sjekklister selv og/eller man kan benytte sjekklister som er laget for de ulike bransjeorganisasjonene og kjedene. For at sjekklistene skal fungere optimalt er det viktig at de er tilpasset din bedrift, slikt at man innhenter nødvendig dokumentasjon og slipper å bruke tid på spørsmål som ikke er relevante.

Cordel hjelper gjerne din bedrift med å lage spesialtilpasset sjekklister i Cordel. Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud her.

Relaterte artikler