Cordel pluss El-verdi logo

El-verdi Norge fusjoneres med Cordel Norge

Fra 1. oktober 2023 har Elverdi Norge blitt fusjonert inn i Cordel Norge. Fusjonen med Elverdi Norge er et strategisk skritt som gjør at vi kan optimalisere våre ressurser og ytterligere forbedre våre tjenester. Cordel er sammen med El-verdi, ELinn og Kvalitetskontroll en del av SmartCraft-konsernet.

I juni 2022 ble Elverdi Norge kjøpt opp av vårt morselskap SmartCraft og som en del av vår og SmartCraft sin kontinuerlige vekst har nå Elverdi Norge blitt fusjonert med Cordel Norge fra 1. oktober 2023.

Salgsverktøy for elektrikeren

El-verdi er et komplett salgsverktøy for elektrikere og installasjonsbedrifter, og består av tre moduler El-tilbud, El-netthandel og El-tilvalg. Løsningen gjør det enkelt og effektivt for montører og installatører å gjøre mersalg direkte ute hos kunde.

Les mer om hva El-verdi løsningen kan tilby her.

En del av SmartCraft

SmartCraft ASA er en nordisk ledende leverandør av digitale programvareløsninger for håndverkere. Som nevnt tidligere er Cordel og El-verdi sammen med ELinn og Kvalitetskontroll en del av SmartCraft sitt tilbud av løsninger i Norge. SmartCraft opererer i dag i Norge, Sverige og Finland og lever i dag totalt 9 digitale løsninger spesielt tilpasset håndverkere og bygge bransjen. Totalt har konsernet har rundt 200 ansatte og finnes i dag på 15 forskjellige lokasjoner rundt om i Norden.

Les mer om SmartCraft her.

Hva vil dette si?

Fusjonen med Elverdi Norge er et strategisk skritt som gjør at vi kan optimalisere våre ressurser og ytterligere forbedre våre tjenester. For El-verdi sine kunder vil alt fungere som det har gjort tidligere, det eneste som oppleves annerledes er at faktureringen vil skje fra Cordel Norge.

Lurer du på noe rundt fusjoneringen?

Ta kontakt med Vivienne Karlsen, Country Manager i SmartCraft Norway på e-post: vivienne.karlsen@smartcraft.com.