Alt-i-et skybasert fagsystem for elektrikere

Tenk deg en hverdag hvor du kan få full kontroll over din bedrift med ett digitalt verktøy – hele veien fra tilbud til faktura. Med fagsystemet Cordel kan du jobbe mer lønnsom og effektivt, og ta fri med god samvittighet.

Alt-i-et skybasert fagsystem for elektrikere

Tenk deg en hverdag hvor du kan få full kontroll over din bedrift med ett digitalt verktøy – hele veien fra tilbud til faktura. Med fagsystemet Cordel kan du jobbe mer lønnsom og effektivt, og ta fri med god samvittighet.

Alle de viktigste funksjonene i ett og samme verktøy, uansett hvor du er.

Mens du fokuserer på utførelse av jobben hjelper Cordel deg til å sikre korrekt håndtering av timer, dokumentasjon, sjekklister, tilbud og fakturaer. Du for oversikt over alle delene i dine prosjekter og lønnsomhetskontroll fra start til slutt. Nedenfor kan du lese mer om noen av våre mest populære funksjoner.

På kontoret:

Tilbudskalkulasjon: Lag tilbud ved å bruke forhåndsdefinerte standarder og kalkulasjonspakker, få lønnsomhetskontroll totalt og per post.

Ordre og fakturering: Få totaloversikt over dine ordre og kostnader i alle prosjekter, kontroller lønnsomheten fortløpende og fakturer dine kunder.

Prislister og bestilling: Med oppkobling mot grossist får du alltid oppdaterte prislister. Varebestilling kan gjøres direkte fra Cordel, med forslag til hvor du får best priser.

Dokumentbehandling: Samle alt fra e-poster, henvendelser og forespørsler på ett sted, slik at alle får oversikt alltid.

Sjekklister: Sørg for kvalitet og trygghet i alle trinn med våre standard sjekklister.

Ute i felt:

Henvendelser: Registrer alle henvendelser direkte i appen, unngå missforståelser og notater på avveie.

Timeregistrering: Registrer timer direkte i appen og de blir umiddelbart lagt til aktuell ordre i Cordel.

Timelister: Få oversikt over registrerte timer, tillegg for kilometer og overtid.

Sjekklister: Fyll ut sjekklister og legg til bilder for enkel og nøyaktig dokumentasjon.

Dokumentasjon: Se all informasjon om aktuell ordre og legg til ny informasjon direkte i appen.

Materialregistrering: Søk opp og registrer medgått materiell – få oversikt over brukt materiell.

Ingen skjulte kostnader, og pakker tilpasset ulike behov og størrelser.

Velg pakken for deg

Abonner på den pakken som passer best for deg og din bedrift. Uansett hvilken du velger er ubegrenset antall brukere av app for bruk ute i felt inkludert

Fri oppstart og igangkjøring

Vi setter opp din Cordel i skyen og du får kostnadsfri igangkjøring og opplæring i bruk av systemet, enten via fjernstyring eller på vårt kontor.

Fri support

Vårt supportteam star klare for å hjelpe deg. Brukerstøtte via telefon og e-post er inkludert i abonnementet, samt konsulentbistand via fjernstyring.

«Erfaringer viser at det er helt avgjørende å kunne fange opp avvik tidlig. I prosjektmodulen har vi løpende oversikt på prosjektregnskapet – endringsmeldinger, tilleggsarbeid, faktiske kostnader og timeforbruk i forhold til planlagt, med prognoser og resultat. Det er helt avgjørende for oss, og har vært nøkkelen for å komme hit vi er i dag.»

Tore Stenvik Tanem, Prosjektleder Elteam AS

Tilpasset elektrobransjen

En av hovedgrunnene til at bedrifter velger Cordel er fordi våre digitale løsninger er bransjetilpasset. Langt og tett samarbeid med bransjen og kjeder gjør at vi tilfredsstiller spesifikke behov og leverer på bransjekunnskap.

Cordel er skreddersydd for håndverkere og benyttes av:

1600 bedrifter

12 000 brukere