elektronisk signering

Elektronisk signering gjør arbeidsdagen enklere!

Cordel sitt skybaserte system er et skreddersydd fagsystem tilpasset håndverkere, entreprenører og faghandel for å automatisere og digitalisere manuelle prosesser. Ved å ta i bruk vår løsning for elektronisk signering blir du kvitt papirene. Du frigjør verdifull tid du i dag bruker på manuell håndtering av tilbud, ordrer, kontrakter og andre dokumenter. Sammen med Scrive tilbyr vi våre kunder en løsning for elektronisk signering, som gjør at du alltid har kontroll!

Elektronisk signering – effektivt, enkelt og brukervennlig

Du har sannsynligvis opplevd frustrasjonen over hvor lang tid det kan ta å samle underskrifter i papirformat. Med penn og papir er dette tidkrevende arbeid med utskrift av dokumenter, signering for hånd, skanne dokumenter og deretter sende signert dokument tilbake til motparten. Kanskje har du ventet i uker med å få dokumenter returnert med signatur. Med elektronisk signering er denne prosessen effektiv og tidsbesparende.

Hva er elektronisk signering?

En elektronisk signering er en måte å verifisere at du er deg, over nett. Du kan signere med bank-id, signatur eller ved å bekrefte dokumenter kun du har fått tilsendt. Identiteten din bekreftes fra mobil, laptop eller nettbrett over internett.

Tilbudsprosesser i håndverksbransjen involverer ofte mange mennesker i din virksomhet. Elektronisk signering vil bidra til smidigere samhandling ved flere involvert, slik at alle kan bruke tiden på det de kan best, og som gir inntekter. Om du bruker alt for mye tid på administrasjon, kan frigjort tid bidra til mer fornøyde kunder.

Sikkert og trygt med elektronisk signering!

Eksisterende kunder og potensielt nye kunder vil få en enklere og mer effektiv måte å signere kontrakter og dokumenter ved bruk av digital signering. Du sender kontrakter og dokumenter som skal signeres til kunden, direkte fra Cordel. Du ser status på dokumenter som er sendt til signatur, og sender en påminnelse til mottaker om dokumentet ikke blir signert. Kunden får dokumenter som skal signeres på e-post og går enkelt inn og signerer når det passer de.

Elektronisk signering utføres på en sikrere måte enn tradisjonell signering med håndskrift. Dokumenter signert i Cordel er blockchain-beskyttet, noe som sikrer den digitale signaturen ved å feste signaturen til et permanent, verifiserbart offentlig register. Oppstår det en tvist kan du dermed bevise at dokumentet ikke er forfalsket eller har blitt endret etter signering. I Cordel har du god oversikt over når dokumentet ble opprettet og når det ble signert.

Hvorfor investere i digitale løsninger nå?

For å være best mulig forberedt på økt konkurranse, med stadig mindre marginer og lønnsomhet i bransjen, er det smart å ta i bruk velfungerende og godt utprøvd teknologi hvor, investeringskosten automatiserer og gir raske gevinster. Dette kan bidra til å holde kostnadene nede og effektiviteten i bedriften oppe.

Vi har svært mange kunder som har tatt i bruk løsningen de siste årene og som er godt fornøyd med hvordan elektronisk signering sørger for en bedre arbeidsflyt og digital reise for ansatte, kunder og partnere. Produktiviteten øker og gir raske gevinster.

«Elektronisk signering i Cordel fungerer kjempebra! Vi skriver ikke lenger ut kontrakter og slipper å oppbevare de i permer etc. Alle kontrakter ligger i Cordel under hver enkelt kundes prosjekt etter signering. Dette er tidsbesparende og enkelt for oss. Vi kan også «purre» om kontrakten ikke blir signert. Vår oppfatning er at kunden ser oss som en mer profesjonell leverandør enn tidligere.» – Leif Asbjørn Wiik, Daglig leder i Arctic Spas Massasjebad AS

Hvilke gevinster vil du få ved å ta i bruk elektronisk signering fra Cordel?

  • Din virksomhet kan lage personlig tilpasset innhold til dine kunder/partnere
  • Effektivt, enkelt og tidsbesparende i arbeidshverdagen
  • Gir bedre samhandling internt, mot underleverandører og kunder
  • Alle filer og dokumenter lagres og er tilgjengelig på ett sted
  • Sømløs og god integrasjon mot Cordel sin plattform og andre løsninger

I dagens digitale tidsalder er det viktig at håndverksbedrifter omfavner digitale teknologier som hjelper med å effektivisere arbeidsflyten. Digital signering er et godt hjelpemiddel for å redusere kostnadene, forbedre kundeopplevelsen, øke sikkerheten og bli mer bærekraftig. Du slipper å forholde deg til penn og papir, og kan signere dokumenter når du vil. Digital signering gir deg større sikkerhet enn  du noen gang vil få i papirformat, med enkel oppbevaring av dokumenter i løsningen.. Så hvorfor ikke ta i bruk digital signering i din håndverksbedrift i dag?

Vil du bestille elektronisk signering eller vite mer? 

Bestill elektronisk signering her.

Ta kontakt med oss på salg@cordel.no eller 70 17 84 10

Relaterte artikler