Forbedret integrasjon mellom Cordel og Kvalitetskontroll

Nå har vi sammen med Kvalitetskontroll forbedret vår integrasjon mellom løsningene. Integrasjonen er nå 2-veis som betyr at du nå har mulighet til å sende sjekklister fra Kvalitetskontroll til Cordel med ett tastetrykk – enten manuelt eller automatisk. Dette åpner opp for en bedre og mer effektiv dokumentflyt.

Fordeler for deg som bruker begge systemer

Enklere dokumentasjonsflyt

Gjennom integrasjonen mellom Kvalitetskontroll og Cordel, får du en enklere og mer effektiv dokumentasjonsflyt. Ved å overføre sjekklister direkte fra det ene systemet til det andre, vil du unngå manuell kopiering av informasjon og være sikker på at alt er oppdatert og korrekt.

Tidsbesparende

Overføring av sjekklister fra Kvalitetskontroll til Cordel kan gjøres manuelt eller automatisk, avhengig av hvordan systemet er satt opp. Dette sparer tid og krefter som kan brukes til andre oppgaver.

Bedre oversikt over prosjektdokumentasjon

Ved å samle all prosjektdokumentasjon på ett sted i, får du bedre oversikt over prosjektene dine. Dette gjør det enklere å holde oversikt over dokumentasjonen og finne frem til informasjonen du trenger.

Reduserer risikoen for feil

Ved å eliminere manuell kopiering av informasjon fra ett system til et annet, reduseres risikoen for feil og unøyaktigheter i dokumentasjonen.

Gir bedre kvalitetssikring og profesjonalitet

Ved å overføre sjekklister fra Kvalitetskontroll til Cordel, kan du være trygg på at alle relevante detaljer er tatt med i prosjektdokumentasjonen. Dette gir bedre kvalitetssikring og reduserer risikoen for å gå glipp av nødvendig informasjon. På denne måten kan du sende kunden komplett ordreinformasjon, sammen med den relevante dokumentasjonen.

Se hvordan du setter opp integrasjonen i Kvalitetskontroll og hvordan den fungerer rent praktisk:

Relaterte artikler