Cordel-podden

Har du fått med deg Cordel-podden?

I august startet vi podcast, kanskje du allerede har hørt den? Her kan du bli bedre kjent med oss i Cordel, hva som opptar vår hverdag og hva som er aktuelt og skjer i bransjen akkurat nå.

Navnet er Cordel-podden og her tar vi for oss temaer som håndverkeren møter i sin hverdag. Som leverandør av et fagsystem ønsker vi ikke bare å gi deg et bra system å jobbe i, vi ønsker også å dele vår og andres erfaringer og bidra med verdifull informasjon rundt ditt fag.

Podcast er jo det kule og trendy alle gjør om dagen, og vi i Cordel Norge følte at vi ikke kan være noe dårligere. Det er nok ikke er helt sant, men det vi syns er at podcast er en kjempefin informasjonskanal. Det er på bakgrunn av dette at vi valgte å starte Cordel-podden og vi har så langt mottatt gode tilbakemeldinger på episodene som er publisert.

Programlederen

Cordel-podden ledes av vår alles kjære Partner Manager Atle Hofseth. Atle har lang erfaring i Cordel Norge og kjenner både system, fag og forskjellige håndverksbransjer godt. Han har tidligere erfaring fra radio og var vårt naturlige valg da podcasten skulle kjøres i gang.

Konseptet

Konseptet går ut på at Atle i hver episode har med seg eksperter og erfarne fagfolk for å snakke om temaer som angår deg som håndverker og din arbeidshverdag. Hver episode har et nytt tema og nye gjester, så vi lover deg god variasjon. I de tre første episodene har vi vært innom temaene Cordel skyløsning, kalkulasjon og dokumentasjon.

Podcasten er tilgjengelig på flere populære podcast-plattformer som Spotify, Apple Podcast og Google Podcast.

 

 

Relaterte artikler