image that covers the whole hero

Compello Process

Automatiser håndteringen av fakturaer med Cordel og Compello Process

Det er stor etterspørsel etter verktøy som kan effektivisere arbeidsdagen, og mer effektive løsninger for håndtering av innkommende fakturaer. Sammen med Compello tilbyr vi nå en enda bedre løsning for deg som håndterer store mengder med innkommende fakturaer. Integrasjonen med Compello Process legger til rette for enklere godkjenning og automatisering av håndteringen!

 

Slik fungerer det:

Integrasjonen er for deg som har et mer komplekst behov for fakturahåndtering eller håndterer store mengder faktura i måneden. Cordel integrert mot Compello Process gir mulighet til å automatisere din inngående fakturahåndtering med mer fleksibel fakturagodkjenning. Du får enda bedre kontroll og oversikt over innkommende fakturaer.

Med Compello Process får du:

Mobilapp for godkjennere: Godkjenn, avslå, kommenter eller legg til bilag og bilde med vår nye app, enten du er på kontoret eller i “felten”.

PO-Match: La systemet matche faktura mot varemottak automatisk slik at du kun trenger å bruke tid på avvik. Vi matcher ned på linjenivå.

Autokontering: Mange repetitive fakturaer? Med kunstig intelligens og smarte regler kan du enkelt automatisere de repeterende fakturaene som kommer inn.

Du sparer tid, reduserer risikoen for feil, øker effektiviteten og får bedre oversikt over økonomien.

Automatisering med full kontroll:

  • Smarte regler: Regler kan opprettes basert på historikk.
  • AI: Forslag til kontering.
  • Automatisk håndtering av avvik.

Automatiser prosjektstyringen

Å håndtere store mengder innkommende fakturaer krever mye tid og nøyaktighet. Fakturaer skal fordeles på prosjekter og flere personer er ofte involvert i fakturaflyten. Med Compello Process vil du kunne automatisere store deler av prosjekt- og økonomistyringen.

Integrasjonen vil hjelpe deg med:

  • Jobb med flere klienter i samme skjermbilde
  • Forenklet godkjenning med app
  • Sømløse prosesser mellom systemer

Bestill integrasjon med Compello

Fyll ut skjemaet under for å bestille integrasjon mot Compello Process: