– Jeg vet ikke hvordan vi skulle klart oss uten Cordel

Rørverket har levert rørleggertjenester siden 2009 og er et veletablert rørleggerfirma som holder sentralt til i Oslo. De ble introdusert for Cordel i 2015, og når de fikk erfare hvor enkelt det var og hvor bra ordrebekreftelsene og tilbudene ble var de ikke i tvil om at dette var riktig valg.

Daglig leder Kim Gjerstad valgte å starte opp egen bedrift sammen med Jon Stewy Nilsen i 2009 (bilde). I dag er de totalt seks stykker og utfører oppdrag innen varmepumper, utvendig vann og avløp, samt rørleggerarbeid i forbindelse med kjøkken og bad.

Effektivt med Cordel

Når man driver egen bedrift blir det også en del administrativt arbeid, har du tid til å jobbe ute?
– Ja, jeg skulle jo bare skru, men det ble en del annet også. Jeg bruker minimalt med tid på administrativt arbeid som angår Cordel. Med ferdige maler og pakkepriser i Cordel har vi full kontroll og kan omtrent prise en enebolig på vei ut døra. I dag så vet jeg ikke hvordan vi skulle klart oss uten, forteller Kim.

Kim liker godt at det er en rød tråd gjennom hele systemet fra kalkulasjon og tilbud til ordre, dette gjør ting enkelt.
 – Med Cordel har vi god kontroll på forbruk av materiell på ordre og fastprisjobber. Det er enkelt å følge opp ordren hele veien og se hvordan det står til med økonomien.

Kim forteller også at det er morsomt å bruke Cordel.
– Jeg synes det er spennende å lære nye funksjoner og liker at man kan personifisere Cordel ved å lage egne menyer og rekker.

Prisbøker

I Cordel kan man bruke BDs og andre grossisters prisbøker når man kalkulerer og bestiller varer.
– Det er enkelt å hente inn og oppdatere priser, dette sparer oss for mye tid og er svært nyttig på prosjekter med litt størrelse, forteller Kim.

Cordel UTE på mobil

De ansatte i Rørverket bruker også web-systemet Cordel UTE på mobilen når de er ute på jobb. Med Cordel UTE kan man enkelt registrere timer, materiell og dokumentasjon på farten.
– Cordel UTE er veldig lettvint. Gutta som er ute bruker dette og jeg har aldri hatt behov for å rette opp eller lære de timeskriving, de har oversikt. Registrerte timer legger seg rett inn i systemet og vi har grunnlaget klart for å kjøre ut lønn, sier Kim.

Dine mål for bedriften fremover?
– Vi ønsker å fortsette det gode arbeidet innenfor bransjen og levere kvalitet i alle ledd. Sørge for bærekraftig løsninger innen vann, avløp og varme som kundene våre kan ha glede av i mange år fremover.

 

Relaterte artikler