Gustav Line tar over som CEO

Ny CEO i Cordel Norden AS

På bildet: Gründer Bernt Ulstein, Supportsjef Connie M. Crogh og ny CEO Gustav Line
På bildet: Gründer Bernt Ulstein, Supportsjef Connie M. Crogh og ny CEO Gustav Line

Gustav Line overtar som CEO i Cordel Norden AS. Cordel leverer programvare for håndtverkere i Norden. Selskapet har ambisjoner om ytterligere vekst og ansetter derfor Gustav Line som CEO.

Gustav Line har mer enn 20 års erfaring fra programvarebransjen og har hatt ledende posisjoner i Microsoft, Navision og de siste 10 årene vært CEO i Compello AS. Compello har vært et av de mest lønnsomme programvareselskapene i Norge de siste 5 årene og ble i 2014 kåret til årets programvarehus i Norge av Microsoft. 31 mai 2018 vant Compello ODA Award Organization for sitt arbeid for å fremme og operasjonalisere likestilling i bedriften. Gustav Line var også i finalen til å vinne ODA Award Man.

«Jeg synes selskapet er veldig spennende og tror det er et stort potensiale til å få til ekspansjon. Man har allerede et bra fotfeste i Norge med 1500 kunder og 10.000 fornøyde brukere. I tillegg har man en eier som har lang erfaring fra internasjonalisering og skalering. Det tror jeg er en fordel. Vi ønsker å være ledende innen denne nisjen og jeg er sikker på at med en sterk finansiell eier og et bra team som brenner for å fjerne manuelt arbeid for våre kunder, vil vi levere enda bedre løsninger til våre kunder og brukere», sier Gustav Line entusiastisk.

Relaterte artikler