Ny tilleggsfunksjon i Cordel UTE: Pakkseddel

I den siste oppdateringen av Cordel UTE har vi lansert en ny og spennende tilleggsfunksjon som gjør det enklere og raskere å prosessere dine innkjøp – Pakkseddel!

Pakkseddel er filer som inneholder kvitteringer, varenummer og varer som er kjøpt fra en grossist. Minutter etter at du har handlet hos din grossist, vil du med Cordel UTE se hvilke varer og materiell du har kjøpt til ulike ordrer og prosjekter slik at disse raskt kan legges inn på aktuell ordre.

Du kan belaste materiell og varer direkte fra pakkseddelen på ordren i Cordel UTE og du kan selvsagt redigere antall varer som skal belastes. Hadde du ikke behov for all varene? Registrer resterende varer til for eksempel et lager. Du kan også legge inn hver enkelt vare fra pakkseddelen på forskjellige jobber. Passer du på å merke uttaket hos grossisten med riktig ordrenr. vil pakkseddelen også komme med denne informasjonen slik at du kun trenger å fokusere på eventuelle endringer i forbruket på pakkseddelen.

Hvis du har aktivert Autofakt beregnes denne opp mot registrert forbruk i Pakkseddelen slik at faktureringen av ordren blir korrekt. Så fra nå av kan du bruke Cordel UTE til å administrere dine innkjøp enklere, raskere og mer effektivt.

Pakkseddel er en tilleggsfunksjon som kan bestilles fra vår salgsavdeling. Ta kontakt med oss på info@cordel.no for å komme i gang.

Les mer om Cordel UTE her.

 

Relaterte artikler