Ny integrasjon - elektronisk kjørebok

Ny integrasjon lansert: Elektronisk kjørebok

Cordel har samarbeidsavtale med Automile som tilbyr elektronisk kjørebok til alle typer bedrifter. Vi har nå lansert en integrasjon slik at man kan hente inn data fra Automile i app-versjonen av Cordel UTE.

Cordel med ny integrasjon - Elektronisk kjørebok

Integrasjonen gir en enda mer effektiv arbeidsflyt, samtidig som tid brukt på veien, kjøregodtgjørelse og bompenger blir riktig hver måned.

Med den nye integrasjonen får du oversikt over alle uavhentede turer i app-versjonen av Cordel UTE. Man kan slå sammen flere turer til én registrering, og turer man henter ned til Cordel UTE blir registrert på valgt ordre i Cordel. I tillegg har man nå også mulighet til å definere soner i Cordel.

Automile oppfyller alle skatteetatens krav. Installasjon av Automile er gjort på noen sekunder og du trenger ikke å tenke på kabler, programinstallasjon eller SIM-kort. Når Automile er installert i ditt kjøretøy kan du enkelt administrere dine reiser via smarte mobil- og webapplikasjoner.

Som Cordelkunde får du nedsatt pris på Automile sin elektroniske kjørebok, tilbudet varer så lenge man er kunde hos Cordel. Rabatten avhenger av hvor mange biler du vil koble til, så ta gjerne kontakt med Automile direkte og henvis til at du er kunde hos Cordel.

Slik gjør du det:
– Gå til Automile sin kontaktside for Cordel: https://www.automile.no/contact/cordel
– Fyll ut skjema og send inn.

Relaterte artikler