Datasikkerhet i skyen

Øk bedriftens datasikkerhet ved å flytte over til Cordel Sky!

Det opprettes tusenvis av falske nettsider, profiler, epostadresser og kontakter hver eneste dag. Svindlerne blir bare bedre, og bedre på å skjule usikre lenker. Det er derfor viktigere enn noen gang å være påpasselig og holde seg oppdatert på hvordan du unngår å bli hacket og frastjålet alle dine data.

Alle ansatte i din bedrift kan være ekstra oppmerksomme og påpasselige, men om dere leier inn eksterne leverandører bør du også være sikker på at de er oppdatert på siste nytt om sikkerhet og dataangrep. Det er ikke bare de største selskapene som blir rammet av dataangrep. Med flere eksterne leverandører er sjansen større for at data kan gå tapt eller komme på avveie. Det er derfor viktig å ha god kunnskap om hvordan dine leverandører opprettholder sine sikkerhetsrutiner.

Det er nå høyaktuelt å ha kontroll og backup av alt det du lagrer digitalt i bedriften. Om et dataangrep skulle oppstå vil dette kunne gi bedriften din fatale følger og i verste fall føre til konkurs. For mange er Cordel et avgjørende verktøy på jobb. Du har alle kundekontakter, kontrakter, leverandører og tilbud her – om dette på noen som helst måte skulle forsvinne for godt vil jobben med å bygge opp igjen en kundebase være enorm og tidkrevende.

Med Cordel Sky holder vi dine data trygge og sikkerhetskopiert

Ved å gå over til Cordel Sky vil du ikke trenge en ekstern IT-leverandør som behandler dine data. Cordel Norge vil da håndtere oppdateringer og backup av din Cordel. Dette skjer automatisk for å sikre at du alltid vil være på den nyeste versjonen av Cordel og du kan føle deg trygg på at alle dine data blir håndtert og ivaretatt på en sikker og trygg måte.

Cordel Norge sørger for god IT-sikkerhet for kunder som er på Cordel Sky. For de som fortsatt er på serverversjonen av Cordel har vi ikke mulighet til å beskytte kundene mot dataangrep da du benytter Cordel med en ekstern server.

«Min opplevelse med å gå over til denne løsningen er veldig god, har nå en løsning som virker 100%. Det som jeg opplever som den aller største forskjellen fra vanlig serverløsning, er at Cordel 2.0 nå ikke oppleves som treg lengre. Dette er også en veldig trygg og fremtidsrettet løsning. Anbefales», Inge Vaaga – Inge Vaaga AS

Ved å bytte over til sky følger også en rekke andre fordeler blant annet:

Skreddersydde pakkeløsninger som er utformet for å best mulig dekke dine behov. En app som gir de ansatte ute på oppdrag en hjelpende hånd med å registrere timer, materiell og viktig dokumentasjon ute på farten. Om du er ute etter spesifikke ting som kan knyttes opp mot Cordel som for eksempel en kjørebok eller en løsning for e-faktura har vi flere integrasjoner som dekker dine behov utover Cordel. Dette er bare en del av hva vi tilbyr i Cordel 2.0 som du får ved å flytte over til sky. Les mer om fordelene ved å flytte over til Cordel sky her.

 

Les mer om fordelene ved å flytte over til Cordel sky her, eller kontakt oss for flytting av din Cordel.

Relaterte artikler