Om oss

Cordel Norge er en av de ledende leverandørene av programvare til profesjonelle håndverksbedrifter.

Hvem er vi

I Cordel Norge er vi i dag om lag 60 ansatte ved tre kontorer i Ålesund, Oslo og Hønefoss. Vi har et bredt spenn i kompetanse, bakgrunn og alder blant våre ansatte. Vi tror at nøkkelen til suksess ligger i et godt teamarbeid og fokuserer på å spille hverandre gode. Cordel benyttes i dag av over 1500 norske bedrifter og har over 12.000 brukere.

Cordel er et sentralt system i flere næringskjeder, der både arkitekter og leverandører kan utveksle elektronisk grunnlag og forenkle datautvekslingen gjennom byggeprosessen. Cordel Norge har i flere tiår samarbeidet med en rekke bransjeorganisasjoner for å utvikle effektive og brukervennlige løsninger for de ulike bransjene.

Vi er en del av SmartCraft-gruppen. SmartCraft er ledende leverandør av programvare til håndverkere og håndverksbedrifter i Norden. Til sammen har hele konsernet 189 ansatte og betjener mer enn 115.000 brukere og 11.000 kunder.

> Les mer om våre samarbeidsorganisasjoner

Hva gjør vi

I flere tiår har Cordel Norge bidratt til kostnadsreduksjon, effektivisering og gjort små og mellomstore bedrifter konkurransedyktige. Dette har gitt oss en høy kundelojalitet og mange suksesshistorier. Cordel Norge leverer et skybasert system spesielt tilpasset håndverkere, entreprenører og faghandel. Vi tilbyr alle de verktøyene du trenger i én løsning – du velger den pakken som passer best for deg og din bedrift. Smart, enkelt og effektiv. Cordel kan også kombineres med en rekke IT-løsninger og inneholder mange funksjoner for datautveksling og integrasjon.

> Les mer om våre integrasjonspartnere
> Les mer om våre produkter


Vi vet at gode verktøy er viktig for en effektiv arbeidshverdag. Cordel samarbeider med en rekke kjeder og tilbyr kjedespesifikke løsninger, slik at du kan jobbe bedre og smartere.

> Les mer om våre kjedesamarbeid

Vi samarbeider med:

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby din bedrift? Ta gjerne kontakt med oss.

Ledergruppen

Ole Johan Larsen

DevOps Manager
ole.johan.larsen@cordel.no
(+47) 92 06 09 22

Frida Kreku Johansson

Customer Success Manager 
frida.johansson@cordel.no
(+47) 94 47 65 48

Mats Felix Walschaerts

Product Manager
mats.walschaerts@cordel.no
(+47) 97 68 99 69

Christina Johannessen

Sales Manager 
christina.johannessen@cordel.no
(+47) 41 40 26 29

Kjersti Edquist Johansen

Marketing Manager 
kjersti.e.johansen@cordel.no
(+47) 97 72 10 81