Om oss

Cordel Norge er en av de ledende leverandørene av programvare til profesjonelle håndverksbedrifter.

Hvem er vi

I Cordel Norge er vi i dag om lag 60 ansatte ved tre kontorer i Ålesund, Oslo og Hønefoss. Vi har et bredt spenn i kompetanse, bakgrunn og alder blant våre ansatte. Vi tror at nøkkelen til suksess ligger i et godt teamarbeid og fokuserer på å spille hverandre gode. Cordel benyttes i dag av over 1600 norske bedrifter og har over 12.000 brukere.

Cordel er også et sentralt system i flere næringskjeder, der både arkitekter og leverandører kan utveksle elektronisk grunnlag og forenkle datautvekslingen gjennom byggeprosessen. Cordel Norge har i flere tiår samarbeidet med en rekke bransjeorganisasjoner for å utvikle effektive og brukervennlige løsninger for de ulike bransjene.

Vi er også en del av SmartCraft-gruppen. SmartCraft er ledende leverandør av programvare til håndverkere og håndverksbedrifter i Norden. Til sammen har hele konsernet 136 ansatte og betjener mer enn 75.000 brukere og 8.000 kunder.

> Les mer våre samarbeidsorganisasjoner

Hva gjør vi

I flere tiår har Cordel Norge bidratt til kostnadsreduksjon, effektivisering og gjort små og mellomstore bedrifter konkurransedyktige. Dette har gitt oss en høy kundelojalitet og mange suksesshistorier. Cordel Norge leverer et skybasert system spesielt tilpasset håndverkere, entreprenører og faghandel. Vi tilbyr alle de verktøyene du trenger i én løsning – du velger den pakken som passer best for deg og din bedrift. Smart, enkelt og effektiv. Cordel kan også kombineres med en rekke IT-løsninger og inneholder mange funksjoner for datautveksling og integrasjon.

> Les mer om våre integrasjonspartnere
> Les mer om våre produkter


Vi vet at gode verktøy er viktig for en effektiv arbeidshverdag. Cordel samarbeider med en rekke kjeder og tilbyr kjedespesifikke løsninger, slik at du kan jobbe bedre og smartere.

> Les mer om våre kjedesamarbeid

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby din bedrift? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi samarbeider med: