Takk for at du tar kontakt med oss!

Vi har mottatt din henvendelse og vil kontakte deg så snart vi kan.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hva koster Cordel?

Vi har ulike pakker for ulikt behov. Startpris for Cordel ONE begynner på 1290,- pr bruker på kontoret. Appen Cordel UTE som benyttes av ansatte ute i felt har ubegrenset antall brukere og er inkludert i alle våre pakker.

Hvem passer Cordel for?

Vi har pakker som passer både til enkeltmannsforetak og store entreprenørbedrifter. Vi forenkler hverdagen til hele verdikjeden, fra administrasjon på kontoret til de som er ute hos kundene. Les mer om våre pakker her.

Hva er den største fordelen med å gå over til Cordel?

Alt i et komplett fagsystem for håndverkere til en gunstig pris. Vi hjelper mange bedrifter med å få kontroll på det administrative arbeidet slik at de kan ta fri med god samvittighet.

Hva er inkludert i Cordel?

Vi har ulike pakker for ulike behov, se oversikt over våre produkter her. Alle pakkene inkluderer fri oppstart, fri support og ubegrenset antall Cordel UTE brukere. Du kan også lese mer om funksjonene som finnes i Cordel her.

Hvor lang tid tar en demo med Cordel?

En demo tilpasses deg og ditt behov og kan derfor vare i alt fra 30 minutter til 2 timer.

Kan jeg bruke Cordel på mobilen?

Ja, appen Cordel UTE er tilpasset mobil og nettbrett. Appen finnes i Google Play og Apple Store.

Kan Cordel brukes uten dekning?

Cordel UTE kan brukes uten dekning på timeregistrering, materiellregistrering og dokumentasjon. Endringer oppdateres når du er på nett igjen.

Har Cordel support?

Ja, det har vi og support er tilgjengelig alle hverdager. På telefon er teknisk support for hastesaker oppe alle hverdager mellom 07.00-08.00 og vanlig support mellom 08.00-11.30 og 12.00-14.00 alle hverdager. Registrerte saker løses alle hverdager mellom 08.00-16.00. Kontakt vår support her. 

Hvordan er overføringen fra mitt eksisterende system til Cordel?

Vi bistår deg med hele prosessen med overføringen og planlegger overføringen sammen med deg.

Hvor lang tid tar det å få Cordel?

Det er enkelt og effektivt å gå i gang med Cordel. Fra første samtale kan din bedrift være i gang etter bare tre uker. Prosessen er rask, men gir samtidig deg og dine ansatte all nødvending opplæring og informasjon. Vi er tilgjengelig hele veien i oppstartsfasen for å sikre at du få en god start med Cordel.