Vi har inngått samarbeid med Happy Homes

Cordel Norge har lenge samarbeidet med MLF og er godt etablert blant malerbransjen. Det er med stor glede at vi nå kan annonsere at vi har inngått et tettere samarbeid med Happy Homes.

Happy Homes er Skandinavias største faghandelkjede innenfor farge og interiør, og rundt halvparten av medlemmene i Norge leverer håndverkstjenester. Samarbeidet kommer som en følge av at sentrale personer i Happy Homes allerede har god erfaring med Cordel. Avtalen vil bidra til å sikre et godt samarbeid som medlemmene i Happy Homes ville kunne dra god nytte av.

«Med valg av Cordel som samarbeidspartner styrker vi verktøykassen til våre forhandlere for å øke deres trygghet og profesjonalitet. Cordel skal bidra med å forenkle hverdagen slik at malermestrene våre kan bruke mer tid med fokus mot kundene», forteller Svein J. Nilssen, kjedekoordinator i Happy Homes.

Cordel Norge tilbyr tilpassede løsninger for malere og har i samarbeid med MLF tilpasset Cordel og kalkulasjonsløsningen for bransjen. I Cordel finner du datagrunnlag med kalkulasjonspakker og nødvendige registre for rask og riktig kalkulasjon.

«Vi gleder oss til å samarbeide tettere med Happy Homes. I fellesskap har vi satt sammen en programvarepakke for medlemmene, og sammen skal vi sørge for å ha fokus på økt lønnsomhet i kalkulasjon og prosjektstyring», sier Jørgen Skårbrevik, Partner Manager i Cordel Norge.

5.-7. november deltok vi på Happy Homes sin årlige messe i Trondheim. Der presenterte vi Cordel og fikk god respons fra deltagerne. Vi stilte med Jørgen og Thorgeir og de kunne melde om bra faglig innhold og et godt sosialt opplegg.

Cordel på Happy Homes messe

Om Happy Homes

Happy Homes er en farge- og interiørkjede med lokale butikker i Norge. Gjennom stor faglig kunnskap hjelper de forbrukere til å skape sin hjemmefølelse. Gjennom lokal tilknytning ønsker Happy Homes å være et alternativ til de store varehusene. Flere av medlemmene har også håndverkere som står klare til å ta fatt på arbeid som forbrukeren synes er for utfordrende. Deres 50 forhandlere eier kjeden og gjennom sine aksjeposter legger de føringer for kjedekontoret.

For mer informasjon ta kontakt med:

Jørgen Skårbrevik, Partner Manager Cordel Norge
Mobil: +47 959 49 277
Epost: jorgen.skarbrevik@cordel.no

Svein J. Nilssen, kjedekoordinator Happy Homes Norge
Mobil: +47 911 02 728
Epost: svein@happy-homes.no

Relaterte artikler