Nytt design dashboard Cordel KS | HMS

Cordel KS | HMS har fått et ansiktsløft

Vi i Cordel er opptatt av å bruke tilbakemeldingene fra kundene våre til å lage et enda bedre fagsystem. I den webbaserte versjonen av Cordel finner du i dag Cordel KS | HMS som nå har fått et ansiktsløft, slik at løsningen blir mer brukervennlig og du som bruker får bedre oversikt.

Cordel KS | HMS ble lansert for 2 år siden og det har skjedd mye siden den gang. Hele 2500 brukere benytter i dag løsningen, noe vi er veldig stolte av. Les mer om utviklingen her: 2 år med Cordel KS | HMS – dette har skjedd.

Nytt dashboard og design

Det første du vil se når du logger inn er et helt nytt dashboard. Dette har lenge vært etterspurt, for enkel og rask oversikt på status. Nå vil du umiddelbart få oversikt over alle sjekklistene dine på et prosjekt, og enkelt kunne veksle mellom aktuelle prosjekter for å få et overblikk og bedre kontroll.

Det jobbes også mot et nytt og mer brukervennlig og intuitivt design, og du vil allerede nå se en del endringer som nye farger og justeringer ulike steder. Endringene vil skje stegvis og vi vil jobbe for at overgangen blir så sømløs som mulig for deg som bruker.

Illustrasjon av prosjektbilde før og etter

Forbedret søkefunksjonalitet

Vi ser stor verdi i god søkefunksjonalitet, og dette betyr spart tid for deg som bruker. Nå har vi gjort søk enda bedre og forbedret funksjonaliteten i store deler av systemet. På denne måten kan du enda raskere finne frem til det du øsker med større treffsikkerhet.

Andre forbedringer

Andre nyheter og forbedringer er at Cordel KS | HMS nå vil huske hvilken kategori eller katalog du arbeidet i sist. Jobber du i en periode i samme katalog vil du spare tid og effektivisere arbeidsflyten, ved at du slipper å aktivt velge denne hver gang du går inn i registeret igjen.

Det er også gjort flere forbedringer når det kommer til tilgangsstyring på innhold, slik at kjeder og organisasjoner enklere kan dele innhold med sine medlemmer.

Les mer om Cordel KS | HMS her.

Relaterte artikler