adjacent image

Malerkalk

950,- per bruker/mnd

Cordel leverer ett komplett fagsystem med datagrunnlag spesielt tilpasset malere. Med 30 års erfaring fra bransjen leverer vi funksjonalitet laget utelukkende for malerbransjen med datagrunnlag som vedlikeholdes og oppdateres kontinuerlig.

Fordelene med å ta i bruk Malerkalk

Faglig innhold

Med Malerkalk tar du anbudskalkulasjon til nye høyder. I Cordel ligger det varer inne fra Malorama, oppdaterte akkordtariffer, materialkoblinger og ferdige kalkulasjonspakker.

Malerkalk skreddersydd for malere

Du får Anbudskalkulasjon levert av Cordel som er skreddersydd for malere.

Vedlikehold av datagrunnlag to ganger per år

Malerkalk vedlikeholdes og oppdateres to ganger i året for at dere alltid skal ha tilgang til oppdatert datagrunnlag i kalkulasjonsarbeidet.

Hør mer om Malerkalk i Cordel

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg

Fri oppstart

Vi hjelper deg med flyttingen fra gammelt system. Deretter setter vi opp Cordel og gir dere tilstrekkelig opplæring i fagsystemet.

Fri support

Vårt supportteam står klare for å hjelpe deg med store og små spørsmål. Brukerstøtte via telefon eller e-post inngår i abonnementet, i tillegg til hjelp fra våre konsulenter.

Våre Cordel pakker

Cordel ONE

Pakken for deg som ønsker et enkelt, pålitelig og ryddig system.

kr 1290,- per bruker / mnd

Cordel ONE
Cordel PROFF

Med Cordel PROFF kan du utarbeide FDV dokumentasjon, gjøre direkte bestillinger fra Cordel til dine leverandører og få full kontroll på ditt lager.

kr 2290,- per bruker / mnd

Cordel PROFF
Cordel TOTAL

Regner dere på tilbud med Norsk Standard? Hvis ja, da er dette pakken for deg.

kr 2990,- per bruker / mnd

Cordel TOTAL

Ønsker du mer informasjon om funksjonen Anbudskalkulasjon?

Anbudskalkulasjon er også en funksjon som er inkludert i vår Cordel TOTAL pakke, derfor finner du mer informasjon om funksjonen Anbudskalkulasjon på vår funksjonsside.

Les mer