orange blob hero

Anbudskalkulasjon i Cordel

Funksjonen er inkludert i:

TOTAL

Gjør det enkelt for deg å utarbeide tilbud for omfattende prosjekter

Cordel Anbudskalkulasjon er skreddersydd for håndverksbransjen og håndterer all informasjon du trenger for å utarbeide tilbud på en rask og enkel måte. Med ferdige kalkulasjonspakker beskrives og spesifiseres materialbruk og arbeidskostnader – i tillegg til å kunne legge inn informasjon, egne salgs tekster og aktuelle NS-koder.

Bruk Anbudskalkulasjon til å blant annet lage beskrivelser, spesifikasjoner, masseberegninger, og framdriftsplaner med mer.

Henter oppdatert informasjon fra dine grossister

For rørleggere og elektrikere ligger det allerede en rekke grossister klart i systemet. Dette gir deg som utarbeider tilbud en oppdatert oversikt over grossistenes priser og varebeholdning. Med denne løsningen sparer du mye tid når det kommer til oppgaven med å gjøre kalkulasjon og prissetting. Du henter enkelt inn prisene fra grossist og legger på påslag.

Funksjoner for å regne ut ulike satser som gjeldende tarifftillegg innen kjøring og diett er også inkludert i Cordel Anbudskalkulasjon og er en viktig støtte under utregningsjobben.

Anbudskalkulasjon er et fleksibelt arbeidsverktøy

Cordel Anbudskalkulasjon er skalerbar og like godt egnet for små anbud og boliger til større prosjekter som skal beskrives og kalkuleres etter Norsk Standard.

Du kan bruke Cordel Anbudskalkulasjon om du er hovedleverandør eller underleverandør. Dersom du trenger å få inn priser fra deler av et prosjekt fra dine underleverandører kan dette gjøres direkte fra Cordel.

Løsningsalternativer for Cordel Anbudskalkulasjon

Cordel Anbudskalkulasjon er inkludert i programvarepakken Cordel TOTAL, men kan også leveres som en frittstående løsning. Les mer om den frittstående løsningen her.

pc icon

Muligheter på kontoret

Import av grunnlag

Importer anbudsgrunnlag og beskrivelse fra Gprog (NS3459). Import av anbudsgrunnlag fra grossist.

NS og bygningsdelstabell

NS 3451 bygningsdelstabellen ligger klart til bruk i systemet. Du kan enkelt opprette en anbudsbesvarelse med utgangspunkt i denne.

Lønnsomhetskontroll for alle typer prosjekt

Mulighet til å ta ut diverse rapporter fra ferdigregnet anbud direkte på skjerm, PDF eller i Excel.

Hent ut viktige nøkkeltall

Få en totaloversikt på alle nøkkeltallene med materiell, arbeid, reisekost, diett og frakt. Ferdig oppsett i Cordel gir god kostnadskontroll i alle deler av tilbudet.

Akkord og tariff

Anbudskalkulasjon i Cordel gir dere muligheten til å kalkulere arbeidet med akkord – og har egne akkordregistre per bransje. Cordel har i tillegg materialkobling på VVS- akkordkoder.

Relaterte artikler

Nysgjerrig på hvordan vi sammen kan spare tid?

Book en gratis demo i dag! Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.