image that covers the whole hero

Regnskapskontorer

Disse regnskapskontorene har spesialisert seg på å bruke Cordel.

Azets logo
Azets Insight

Regnskap/lønn for entreprenører

Azets Insight har spesialisert seg på Cordel som benyttes av håndverkere og entreprenører over hele landet og de kan prosjektregnskap, «varer i arbeid» og periodiseringer. De brenner for at kundene ikke skal bruke unødvendig tid på administrative oppgaver, men at de heller kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

hjemmeside
Ringerike & Hadeland Regnskapsservice

Ringerike & Hadeland Regnskapsservice har lang erfaring med Cordel og kjenner håndverker- og entreprenørbransjen godt. De leverer effektive regnskapstjenester og har en nær relasjon til kundene. Som kunde av RHR vil du kunne få tilgang på deres spisskompetanse og regnskapsforståelse innen håndverksbransjen.

hjemmeside
Account Group

Account Group er et regnskapskontor med stort fokus på bygg og håndverksbransjen. De tilpasser tjenestene sine til kunders ønsker og integrerer seg med kundens systemer slik at løpende rapportering blir enkelt og smidig overført.

hjemmeside
VVS Regnskap

VVS Regnskap er regnskapskontor spesielt tilpasset VVS-bransjen. De ansatte har lang erfaring fra bransjen og elsker å effektivisere hverdagen for små og store rørleggerbedrifter.  Her kan du få alt på et sted; integrasjoner, faktura distribusjon, generelle regnskapstjenester samt oppfølging av ubetalte fakturaer.

hjemmeside

Integrasjoner

Våre integrasjonspartnere har smarte og brukervennlige integrasjoner mot Cordel som utvider Cordel sin funksjonalitet.

Se våre integrasjonspartnere

Kjeder

Vi samarbeider med en rekke kjeder i ulike bransjer og har signert avtale for leveranse av Cordel med tilhørende varer og tjenester til kjedens medlemmer.

Se kjedene vi samarbeider med

Bransjeorganisasjoner

Vi har i flere tiår samarbeidet med bransjeorganisasjoner for å utvikle effektive og brukervennlige kalkulasjonsløsninger for de ulike bransjene.

Se bransjeorganisasjonene vi samarbeider med

Nysgjerrig på hvordan vi sammen kan spare tid?

Book en gratis demo i dag! Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.