Daniel i Lysglimt Elektro

Lysglimt Elektro – Vi har spart mye tid etter vi gikk i gang med Cordel

Lysglimt Elektro AS har siden 2009 vært leverandør av elektrikertjenester til privat- og bedriftsmarkedet. Siden oppstart har daglig leder Christer Løken bygget firmaet til den veletablerte elektrobedriften den er i dag, med fulle kalendere og en stødig kundebase. Christer er godt fornøyd med Cordel og trekker frem supportteamet i Cordel som effektive og kundevennlige.

Lysglimt Elektro setter kunden først og brenner for gode kundeopplevelser. I vårt besøk hos Lysglimt snakket vi med Daniel Hagen som er saksbehandler og «Lysglimts potet». Med 18 ansatte er det viktig å ha kontroll på det administrative arbeidet, sier Daniel.

Se hvordan Lysglimt Elektro effektiviserer hverdagen med Cordel:

Lysglimt Elektro bruker Cordel til ordrehåndtering, tilbud, fakturering og alt som hører til for å drifte Lysglimt. I Cordel får du det mest funksjonsrike systemet på markedet som loser deg gjennom hele kundereisen fra henvendelse til sluttfaktura.

«For meg som prosjektleder er det avgjørende å ha kontroll på prosjektene, da er det veldig enkelt å få oversikten i Cordel» – Daniel

Daniel mener nøkkelen til suksess er det å ha kontroll. Etter Lysglimt Elektro gikk i gang med Cordel har de hatt en enorm vekst. «Vi sparer mye tid med Cordel. Det er veldig enkelt for oss å gå fra tilbud, til ordre til fakturering.»

I en bransje som stadig forandrer seg med strenge krav og regler til dokumentering er det utrolig viktig å ha kontroll på dokumentasjon i form av bilder, utstyr og timer. For gutta ute i felt løses dette enkelt med Cordel UTE.

«Appen gjør akkurat det vi trenger, den fungerer til våre ansatte. Vi har full oversikt på timeføring og dokumentering på hvert enkelt prosjekt med Cordel», avslutter Daniel.

Vil du høre mer om Cordel og hvordan vi kan gjøre din arbeidshverdag mer effektiv?

Kontakt oss på info@cordel.no eller telefon 70 17 84 10