Gustav Riisøen i Flow Elektro Bergen

-Vi har kontroll på det administrative arbeidet med Cordel

Med endringene i bransjen, etterspørselen og økonomien er det nå viktigere enn noen gang å ha god kontroll på kostandene i bedriften. Vi har snakket med FLOW Elektro Bergen AS og daglig leder Gustav Riisøen for å få et innblikk i deres reise i en spennende tid, med Cordel Total.

FLOW Elektro Bergen AS er en nyoppstartet bedrift med Gustav Riisøen i førerstolen. Med lang fartstid i bransjen har Gustav fått erfaring med flere ulike fagsystemer for å effektivisere hverdagen og driften. Siden oppstart i september 2022 har de benyttet fagsystemet Cordel, og selskapet har allerede vokst til 7 ansatte.

De ansatte i Flow elektro Bergen

Det er avgjørende med god kostnadskontroll

Gustav har fått god kontroll på det administrative arbeidet med Cordel og for han er det viktig med god kostnadskontroll.

«Man må ha systemer som viser total oversikt for å få kostnadskontroll og inngående kjennskap til hva du betaler for ting». I et marked som stadig endrer seg er det viktig å være oppdatert på endringene, og fokusere på å levere gode resultater.

Gustav har jobbet hardt og bygget en solid kundebase, dette gjør at FLOW Elektro Bergen AS har masse å gjøre. B2B-segmentet er fortsatt i godt driv og det er ikke mangel på arbeid.

«Det viktigste på jobb er enkelhet og trygghet med et system som fungerer optimalt»

Endringer i type oppdrag og mengde

Gustav forteller at de er mer presset på pris enn tidligere og at oppdragsgiver bruker mer tid på tilbudsfasen for å sikre best mulig pris. Dette gjør at de bruker noe lengre tid på å lande avtaler.

Mange benytter Excel til å opprette tilbud og dersom kunden i senere tid vil ha oppdatert tilbud er dette en tidkrevende prosess med flere manuelle elementer som må oppdateres.

«Vi jobber bedre og mer effektivt med Cordel, og tilbudsprosessene blir enklere. Om vi leverer tilbud til en kunde som tar kontakt på nytt ved en senere anledning, kan jeg med to tastetrykk oppdatere til dagens priser og sende ut tilbudet på nytt. Samtidig gir kalkulasjonsmodellen i Cordel god kontroll på marginer».

Alt i ett system

I Cordel får du alt i en løsning, noe Gustav er svært fornøyd med.

«Cordel løser utfordringene med de vanlige arbeidsoppgavene knyttet til administrasjon, som ordreregistrering. Du får alt i ett bilde, som har vært en utfordring for meg med andre systemer tidligere».

En oversiktlig og brukervennlig løsning gir økt effektivitet i hverdagen.

«Jeg har bedre kontroll i Cordel, med god oversiktlighet. Jo mer man kan integrere i ett og samme system, jo flere floker løser det i hverdagen»

Med hektiske jobbdager og høy etterspørsel for FLOW Elektro Bergen AS mener Gustav det viktigste på jobb er at ting er enkelt og trygt.

«Enkelthet og friksjonsløshet, gjør ting bedre. At ting fungerer optimalt, med høy oppetid er avgjørende for at vi skal kunne levere vårt ytterste». For å gjøre jobbhverdagen mer effektiv er det viktig med enkle, tidsbesparende programmer.

 

Registrering i Cordel UTE

Cordel har en løsning for administrativt arbeid og dokumentering for ansatte ute i felt. Med Cordel ute kan ansatte på jobboppdrag dokumentere og kvalitetssikre arbeid.

«Vi er fornøyde med Cordel UTE. Det er lite kluss og fungerer godt til dokumentering av arbeidet som gjøres ute hos kunden. Montørene er fornøyde med Cordel-appen, og det er enkelt for meg å hente frem dokumentasjonen senere».

Med Cordel blir arbeidsdagen enklere og mer effektiv både for det administrative arbeidet Gustav gjør og for gutta ute i felt.

Vil du høre mer om hvordan Cordel kan effektivisere og forenkle dine arbeidsprosesser?

Kontakt oss på 70 17 84 10, info@cordel.no eller book en demo i dag.