adjacent image

Fagsystemet som gir deg kontroll

Gi deg selv og folka dine det beste verktøyet for alt fra timeføring, oversikt i tilbudsarbeidet og nøyaktig fakturering. Med Cordel får dere et digitalt fagsystem spesielt tilpasset håndverkere.

La Cordel lette arbeidet

Mange håndverksbedrifter mangler gode løsninger for timeregistrering, sjekklister, dokumentasjonskrav – og kanskje viktigst – en effektiv og rask faktureringsprosess. Du har kanskje også opplevd at det går mye tid på å kalkulere prosjekter og å finne igjen avtaler med kunder?

Vi kan lette arbeidshverdagen din med vårt fagsystem som enkelt løser disse oppgavene. Verktøyet er basert på lang erfaring og kontinuerlige tilbakemeldinger fra kundene våre.

5 grunner til hvordan vi kan lette arbeidet:

  1. Du sparer tid med Cordel
  2. Du får kontroll med et spesialtilpasset fagsystem 
  3. Du unngår å miste inntekter med korrekt timeføring og fakturering
  4. Du betaler kun for antall brukere på kontoet – utebrukere er gratis
  5. Du er i trygge hender – vi har over 30 års erfaring
Fri oppstart

Vi hjelper deg med flyttingen fra gammelt system. Deretter setter vi opp Cordel og gir dere tilstrekkelig opplæring i fagsystemet.

Fri support

Vårt supportteam står klare for å hjelpe deg med store og små spørsmål. Brukerstøtte via telefon eller e-post inngår i abonnementet, i tillegg til hjelp fra våre konsulenter.

Utebrukere inkludert

Du får ubegrenset antall Cordel UTE brukere, og betaler kun for innebrukere. På mobil eller nettbrett har du alltid det du trenger for å registrere og dokumentere på farten. Data synkroniseres automatisk slik at resten av bedriften alltid har oppdatert data.

Sammenlign pakkene for å finne den som passer deg best:

cellebilde ONE cellebilde PROFF cellebilde TOTAL
Kalkulasjon og tilbud

Disse funksjonene gir deg muligheten til å styre dine salgs- og kundeprosesser – fra en enkel henvendelse til et ferdig sendt tilbud. Oppnå en bedre lønnsomhet ved å basere dine tilbud på gode kalkulasjoner.

Gå til Kalkulasjon og tilbud
Ordre

Her får du samlet all informasjon om prosjektet eller jobben på ett sted. Dette gir deg full oversikt på hvordan du ligger an underveis i prosjektet – og viser hvor lønnsom leveransen var når oppdraget er ferdig levert.

Gå til Ordre
Personalplanlegger

Gir deg god kontroll over bemanningen for alle ordrer og prosjekter. Bemanningsplanene du setter i Cordel vises øyeblikkelig i den enkelte ansattes Cordel-app.

Gå til Personalplanlegger
Timeregistrering

I Cordel fører de ansatte selv timer i appen – med få tastetrykk. Du kan legge inn hvilke priser som skal følge timeregistreringen for din bedrift.

Gå til Timeregistrering
Materiellregistrering

Bidrar til en raskere og kortere faktureringsprosess på ferdige servicejobber. Med hele ordreboka «i lomma» registrerer den ansatte selv alt forbruk direkte på ordren.

Gå til Materiellregistrering
Dokumentasjon

Oppnå bedre kundeforhold med god dokumentasjon. Et godt dokumentert prosjekt gjør kundene dine tryggere på at jobben du har utført er gjort riktig – også gjennom signerte tilleggsordrer for endringer på oppdraget.

Gå til Dokumentasjon
Utgående faktura

Med Cordel kan du fakturere alle jobbene dine elektronisk – samtidig som du er trygg på at alle detaljer er riktige og oppdatert. Faktura henter automatisk informasjon fra Cordel om medgått arbeidstid og materiell på prosjektet.

Gå til Utgående faktura
Bestilling og innkjøp

Tar oppgaven med å samle alle bestillingene du har gjort på en ordre ett sted – og gir deg raskt en oppdatering på grossisters varestatus og priser.

Gå til Bestilling og innkjøp
Inngående faktura

Med Cordel kan du alltid se et oppdatert kostnadsbilde for hvert ordrenummer. Systemet kan motta fakturaer direkte fra grossister, og du kan enkelt sette kostnadene til rett prosjekt eller ordre.

Gå til Inngående faktura
Henvendelser

Samle alle notater og informasjon om kunden på ett sted. Resultatet blir et ryddig kunderegister og full kontroll på mulig nye oppdrag – samt tilgjengelig og oppdatert kundeinformasjon for alle ansatte.

Gå til Henvendelser
Prosjektstyring

Dette er et prosjektstyringsverktøy utviklet for håndverksbransjen. Få bedre oversikt over prosjektøkonomien gjennom live status på ordre, lønnsomhet, kostnadskontroll og forventet forbruk.

Gå til Prosjektstyring
Lager

Gir deg god kontroll på hele prosessen fra lagerbeholdning og varetelling til bestilling og innkjøp. Du bestemmer hva et lager i din bedrift er – arbeidsbil, hovedlager eller butikklager.

Gå til Lager
Anbudskalkulasjon

En solid støtte for deg som ønsker å ha oversikt og kontroll når du utformer tilbud til dine prosjekter. Spar mye tid ved å bruke ferdige kalkulasjonspakker i Cordel Anbudskalkulasjon – som automatisk legger til materiell bruk og arbeidskostnader.

Gå til Anbudskalkulasjon

kr 1337,-

per bruker / mnd

kr 1290,-

per bruker / mnd

kr 2290,-

per bruker / mnd

kr 2990,-

per bruker / mnd

Nysgjerrig på hvordan vi sammen kan spare tid?

Book en gratis demo i dag! Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.