orange blob hero

Kalkulasjon og tilbud gjort riktig

Funksjonen er inkludert i:

ONE

PROFF

TOTAL

Sikre bedre lønnsomhet ved å lage tilbud basert på gode kalkulasjoner og solide erfaringstall

Cordel Kalkulasjon og tilbud gir deg muligheten til å styre salgs- og kundeprosesser  fra en enkel henvendelse til et ferdig sendt tilbud. Det som registreres i Henvendelser blir med som informasjon på kunden og sikrer at du får god oversikt og en fullstendig informasjon over hva kunden forventer av leveransen.

Når du lager et nytt tilbud i Cordel, kan du enkelt hente frem hele pakker for hver del av jobben. Skal du for eksempel installere en automatisk vannstopper eller montere en elbillader hos en kunde, henter du dette frem i menyen. Da legger Cordel til alt du trenger av materiell og forventet timebruk på oppgaven inn i tilbudet.

Inntjening og lønnsomhet i leveranser

Når du utarbeider et tilbud, vil du i Cordel se om prissettingen din er lønnsom. I en ferdig oppsatt matrise kan du se hvordan lønnsomheten påvirkes av eventuelt svinn i materiale, eller hva som skjer med dekning per time om dine ansatte ender opp med å bruke mer tid enn beregnet på oppdraget. På denne måten kan du enkelt gjøre viktige justeringer for å sikre inntjeningen på kundeprosjektet før du sender tilbudet og starter på jobben.

Med et mer utfordrende marked, blir det nå enda viktigere enn tidligere å ha oversikt over endringene som påvirker din bedrift. Informasjon om hvor lønnsomheten i din bedrift ligger, er nøkkelen. Ved å basere tilbudene på gode erfaringstall og tilpassede kalkyler gir Cordel muligheter for din bedrift til å jobbe målrettet mot en mer solid lønnsomhet.

pc icon

Muligheter på kontoret

Opprette tilbud fra henvendelse

Opprett et tilbud direkte fra henvendelser med all registrert dokumentasjon.

Oppdaterte priser

Sikrer at du alltid har riktige priser på dine tilbud, også med oppdatert selvkost.

Tilbudsmaler og tekster

Raskere å lage tilbud ved hjelp av maler og ferdige tilbudstekster.

Kalkulasjonspakker og maler

Effektiv kalkulering ved hjelp av ferdige produktpakker og maler. Velg fra registre med ferdige pakker, eller lag dine egne.

Gjenbruk av tidligere tilbud

Kopier tidligere sendte tilbud av samme type og gjør kundespesifiserte tilpasninger.

Kalkulasjonsmetoder

Kalkuler tilbudet slik som det passer deg best – timer eller akkord. Timebruk kan følge produkter.

GDPR og Regnskapsloven

Løsningen tilfredsstiller kravene i EUs personvernlovgivning. Dersom en kunde ønsker å avslutte kundeforholdet, kan kundekortet anonymiseres samtidig med at dere får lagret data etter krav i Regnskapsloven.

Nysgjerrig på hvordan vi sammen kan spare tid?

Book en gratis demo i dag! Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.