orange blob hero

Materiellregistrering direkte på ordre

Funksjonen er inkludert i:

ONE

PROFF

TOTAL

Bidrar til en raskere og kortere faktureringsprosess på ferdige servicejobber

Det er mange fordeler du kan oppnå ved å bruke materiellregistrering i Cordel. Blant annet får du bygget et fullstendig fakturagrunnlag med en gang et oppdrag er ferdig. Når den ansatte selv har muligheten til å registrere all informasjonen du trenger for å få sendt ut en faktura, gir dette en vesentlig effektivisering og er et viktig bidrag til å sikre likviditeten i bedriften din.

Med hele ordreboka «i lomma»

I Cordel registrerer dere ordrelinjer og materiell direkte på riktig ordre i appen Cordel UTE. Du slipper å notere detaljene på et ark i bilen eller sende e-post til fakturaansvarlig og saksbehandler. I stedet har du hele ordreboka «i lomma» og registrerer enkelt alt forbruk direkte på ordren.

Når alt registreres riktig og direkte i systemet på denne måten, kan personen som sender faktura til kunde gjennomføre denne jobben ved hjelp av noen få tastetrykk. Denne måten å jobbe på fjerner også en del frustrasjon – sammenlignet med å få en håndskrevet lapp med ufullstendig informasjon som fakturagrunnlag.

pc icon

Muligheter på kontoret

Rask faktureringsprosess

Materiell og timebruk er logget på ordren med det samme jobben er ferdigstilt. Du kan fakturere kunden samme dag.

Se medgåtte varer på ordre

Få oversikt over brukt materiell.

mobile icon

Muligheter ute i felt

Direkte på ordre

Du kan føre materiell direkte på riktig ordre.

Prisbok

Alltid oppdatert prisbok fra leverandør og grossist.

Pakkseddel

Pakkseddel er filer som inneholder kvitteringer, varenummer og varer som er kjøpt fra grossist. Du vil med Pakkseddel i Cordel UTE kunne se hvilke varer og annet materiell du har kjøpt, til ulike ordre og prosjekter minutter etter du har handlet hos din grossist. Dette gjør at du raskt kan legge inn de ulike varene på aktuell ordre.

Relaterte artikler

Nysgjerrig på hvordan vi sammen kan spare tid?

Book en gratis demo i dag! Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.